Hirdetés

A világ legegyszerűbb eljárása

Feszítsd a nyelved a szájpadláshoz, a hüvelykujjadat ugyanakkor nyomd a szemöldökök közti részre! Tartsd ki ezt a helyzetet 20 másodpercen át. A hatás szinte azonnali, hamarosan érezni fogod, hogy ürülni kezd a folyadék az orrmelléküregből.

Az orrüregben függőlegesen található egy csont, az úgynevezett vomer-csont, amely ezzel a technikával előre-hátra kezd mozogni, és megindul a tisztulási folyamat ettől.

Hirdetés

Az a csodaszer, amellyel még nagyszerűen kezelhető a szinusz gyulladása, az a nagyszerű, jó öreg almaecet. Ez a fantasztikus, számos gyógyerővel rendelkező szer percek alatt enyhíti a gyulladást.

A szinusz fertőzését általában vírusok okozzák és ezek a paraziták még azután is benne maradnak a testben, miután a tüdő már meggyógyult. Az orrmelléküregek gyulladtak maradnak, ennek következménye a feszítő fejfájás, kellemetlen közérzet és feszítő arcfájdalom lehet. A betegség lázzal is járhat.

Számos orvosság van a kezelésére, de az almaecet a leggyorsabban ható szer erre. Bár talán minden otthonban ott van, nagyon ismert összetevő, hatásait nem sokna ismerik! Gyorsan elűzi a panaszokat és a szinuszt regenerálja.

Tele van antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal, jó savakkal, pektinnel és sok benne a rost. Szinte minden betegség estén használható, és ha szűretlenül fogyasztjuk, még hatékonyabb, erősíti az immunitást is a szervezetben

 

Erre lesz szükséged:

  • fél csésze víz
  • fél csésze almaecet
  • 1 evőkanál méz
  • 1 teáskanál cayenne paprika
  • 1 citrom kifacsart leve

Így készítsd:

Forraljuk fel a vizet, madj öntsük hozzá az almaecethez és öntsük egy csészébe. Keverjük bele a mézet, a cayenne-t és alaposan keverjük el. Végül öntsük bele a citromlevet. Addig igyuk, míg nem érezzük a javulást

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Percek alatt elmúlik az ormelléküreg gyulladása ezzel a konyhádban heverő szerrel
error: Content is protected !!