Hirdetés

Mikor megbetegszünk, gyógyszert szedünk be, remélve, hogy az megoldja, pedig néha a természetben van a megoldás.

A graviola fa minden évben hoz egy szúrszop nevű gyümölcsöt. A gyümölcs nagy és fehér a húsa. Frissen leszedve is finom, vagy akár különböző levek, desszertek, üdítők formájában. A kutatások szerint, a szúrszop egy igazi varázsgyümölcs.

Hirdetés

Olyan összetevőekt tartalmaz, ami ha egyszer bekerül a testbe sok daganatos sejtet megöl. Egyes források úgy tartják, hogy képes elpusztítani a rákot. A kutatók felfedezése meglepő. Ez a gyümölcs képes a rák több fajtásával felvenni a harcot, laboratóriumi kísérletek ezt már bizonyították, viszont nagy számú, emberi kísérlet még nem volt. Ismert, hogy a kemoterápia leterheli a testet, a gyümölcs fogyasztása a kezelés mellett is enyhítő lehet.

 

Azonban más jó hatásai is vannak: használható bakteriális és gombás betegségek esetén, hatásos a paraziták ellen is, leviszi a vérnyomást, depresszió ellens hatású, hat a stressz ellen és a különböző idegrendszert érintő problémák esetében is.

 

Ezek a tudományos adatok a szúrszopról éppen egy gyógyszergyár

archívumából kerültek elő, mely nem akarta, hogy napvilágra kerüljenek az kísérleti adatok, ugyanis csődbe ment volna.

Ennek a fának és gyümölcsének az összetevői 10.000-szer hatásosabban pusztítják a rákos sejteket, mint a piacon kapható, leggyakrabban használatos Adriamycin. Ami pedig elképesztő, a hatóanyagok csak és kizárólag a daganatos elváltozást támadják meg, az egészséges sejteket nem pusztítják el.

Érdemes elgondolkodni…

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Amit a gyógyszergyártók elhallgatnak: a gyümölcs, ami megöli a rákot
error: Content is protected !!