Hirdetés

Akármikor is csapjon le az emberre az ízületi fájdalom, az mindenben akadályozza, hiszen sokszor szinte mozogni sem tud, így a napi tevékenységek is akadályoztatva lesznek hatására.

A szakemberek által felírt gyógymódok sokszor nem is működnek. A javuláshoz mindenképpen életmód és táplálkozási változtatásokra is szükség van. És ne feledkezzünk meg az almaecet csodás hatásáról.

Az almaecet a természet tökéletes ajándéka, használjuk ezt ízületi bántalmakra, és felejtsük el az gyógyszeripar által gyártott, ízületi gyulladások ellen javasolt sokszor mérgező orvosságokat (például a szteroidokat).

Hirdetés

A leghatékonyabb módszer, hogy úrrá legyünk az ízületi fájdalmainkon, ha almaecetes fürdőt veszünk, vagy beáztatjuk a lábunkat ebbe a szerbe.

Egy pohár almaecetet öntsünk 6 bögre forró vízbe, ebbe áztassuk fájó végtagjainkat (kezek is lehetnek érintettek). Ha a nyakunk fáj, egy ruhát áztassunk az ecetes keverékbe, és azzal tekerjük körbe a nyakat.

Egy másik, szintén jó kezelési módszer, ha két evőkanál almaecetet öntünk 1 evőkanál olíva-, vagy kókuszolajba. Ezzel a keverékkel masszírozzuk naponta kétszer a fájós ízületeket.

Az almaecetet be is vehetjük: 3 evőkanálnyit 200 ml vízzel, vagy gyümölcslével keverve,  étkezések előtt, naponta háromszor kell fogyasztani. És emellett alkalmattuk a külsődleges kezelést is, hogy minél hamarabb hasson a gyógymód.

Az almaecet azért hatékony, mert nagyon erős lúgosító, így a húgysav és egyéb savak okozta ízületi gyulladások enyhülnek tőle.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Áztasd a lábaidat almaecetbe, elképesztő, mi történik!
error: Content is protected !!