Hirdetés

Nyaralni ment az ausztrál Lyttle família a Crystal Tour nevű üdülőparkba Melbourne mellett, ám a nyaralásuk hamarosan rémálomba torkollott. A Daily Star újság szerint, a család négyéves kisfia az első éjjelen már nem tudott aludni, egyfolytában azért nyafogott, hogy a falból furcsa, rémisztő hangok jönnek.

© Facebook

– Sírva arról mesélt, hogy biztos kísértet lakik a falban. Egyik este olyan erősen betapasztotta a fülét, hogy teljesen elvörösödött a kis keze – mondta el Adam Lyttle édesapa, aki néhány éjszaka után megelégelte, hogy kisfia nem tud békésen aludni az állandó zaj miatt. – Elhúztam a hűtőt a faltól a konyhában,és döbbenetemre majd tízezer hangya hemzsegett mögötte. Undorító és bűzös is volt – írta le a borzalmas élményt az apa, aki Facebookra is megosztott fotókat a kunyhót elborító rovarokról.

Az ötödik éjjel a megzavart hangyák már a hálószobákba is bementek, a család pedig hiába jelezte az rohamot az üdülőhely fenntartójának, azok nem csináltak semmit. Küldtek egy takarítót, aki felsöpörte a döglött rovarokat a padlón. Emellett kiadtak egy nyilatkozatot, miszerint a park fenntartója nem észlelt hangya-problémát egyik vendégházban sem.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások
A gyerek zokogott, hogy kísérteteket lát, amikor az apa ránézett a falra, majdnem elájult a látványtól
error: Content is protected !!