Csupán két étel szükséges ahhoz, hogy búcsút mondjunk a parazitáknak és a túlsúlynak.

Hirdetés

 

Annak, hogy valaki túl sok édességet kíván, két lényeges és kezelhet oka lehet. Elsősorban a testben elszaporodott paraziták éhezik a cukrot, emellett a túlzott stressz is kiválthat cukoréhséget a szervezetben.

A cukorevés miatt a már amúgy is jelen lévő élősködők részére a testben egy ideális és igencsak élhető táptalaj alakul ki. Ebben nagyszerűen érzik magukat és szaporodni is fognak. Közben egyfolytában táplálkoznak a cukrok által termelt lerakódott anyagokból, így a test még több cukorért esedezik.

A megrekedt háj szintén nagyszerű táptalaj a paraziták számára. Éppen ezért, ha elhízással küzd egy ember, és nehezen tud attól szabadulni, ajánlatos a zsíros és cukros ételeket kiiktatni az étrendből, hogy meg lehessen szabadulni a parazitáktól. Tulajdonképpen ez az egész folyamat egy negatív spirál, és egyre rosszabbodik a helyzet, ha teszel ellene. meg kell szakítani ezt az ördögi kört.

Hirdetés

Íme a gyógymód!

Őrölj meg egészen apróra 100 gramm lenmagot és 10 gramm szegfűszeget, elegyítsd a magporokat össze, és tedd egy vákuumosan záródó dobozba. Reggeli előtt fogyassz el belőle két evőkanállal, majd igyál rá legalább két nagy pohár vizet. Második nap szakítsd meg a kúrát, majd harmadik nap ismételd meg az első napi eljárást. Ebben a ritmusban egy hónapig vedd be rendszeresen a keveréket.

Idővel joghurttal is beveheted a szegfűszeges lenmagot.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Elkezdtem naponta fogyasztani ezt a két olcsó magot, és azóta soha többé nem hízom
error: Content is protected !!