Háromféle ember van az ujjak hosszúsága alapján. Talán először ez különösnek tűnik, de ha hiszünk a kínai karakterológia tudományában, akkor tényleg meglepőek lesznek nyernek a következő kategóriák.

Hirdetés

Nézzük meg a bal kezünket, és figyeljük meg a kis- és a gyűrűsujj közötti méretkülönbséget, majd keressük ki, hogy az A, B, vagy netán a C rajzhoz vaen-e közelebb.

A-karekter

Hirdetés

Befelé forduló személyiség vagy, aki gyakran elfedi érzéseit. Az a cékod, hogy erősnek és sérthetetlennek mutasd magad, közben ez nem mindig jön össze. Belül sebezhető vagy, és csak akkor érzed magad jól, ha a közvetlen szeretteid körülötted vannak.

Nem tűröd a magamutogatást és a vetítést. A türelem nem erős oldalad, és előfordul, de van úgy, hogy elengeded magad, és mindent beleadva partizol. Arany szíved van, szeretsz másoknak adni. Jó a humorod, szinte bármikor tudsz nevetni. Az idegenekkel zárkózott vagy, de akik közel állnak hozzád, azokkal jó és szívélyes.

B-karakter

Nem te vagy, aki először közeledik valakihez, vagy megteszi az első gesztust egy ismerkedés során. Megbízható, lojális személyiség vagy, mert ha egyszer megszeretsz valakit, akkor mindig kitartasz a választottad mellett. Ha másoknak nem is látszik, de érzékeny ember vagy, ezért gyakran a körülötted lévők úgy hiszik, hogy nem lehet téged megbántani, de ebben nincs igazuk.

Mindig a helyes úton jársz, rendkívül rendes vagy. Azt szeretnéd közvetíteni a világnak, hogy mennyire erős vagy, közben csak egy lelki társra volna szükséged. Akkor is meg tudod őrizni a hidegvéredet, ha rendkívül ingerültté, mérgessé válsz.

C-karakter

Gyorsan el tudod engedni a gondokat. Nem szereted a változást, az idegen szituációkat. Meghallgatod mások álláspontját. Néha erőszakosan viselkedsz, máskor bocsánatot kérsz, ha valakit megsértesz.

Kevéssé vagy nyitott ember, inkább magadban tartod a gondolataidat, az érzéseidet is visszafojtod. Kemény, őszinte személyiség vagy, aki kiáll azért, ha valami tetszik, és azért is, ha valamit elutasít. Lényeges számodra, hogy mások higgyenek benned.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Kisujjad hossza megmondja, milyen a jellemed
error: Content is protected !!