Szinte minden ember tudja, hogy az almaecet mennyire hatékony háziszer, és mennyi betegség ellen szuper orvosság. Azt mégis kevesen tudják, hogyan kell használni gyógyításra a különféle kórok esetében, most ehhez nyújtunk egy kis eligazítást.

Migrén

Ha fáj a fejed, önts össze 2 evőkanál almaecetet 2 evőkanál mézzel és fogyaszd el a keveréket azonnal. Ez gyors segély lehet abban az esetben, ha az erős fejfájás nem akar enyhülni, és nem szeretnék azonnal a fájdalomcsillapítót bekapkodni.

Hirdetés

Kimerültség

Nem tudod leküzdeni a krónikus fáradtságot? Keverj össze 2 evőkanál almaecetet 2 evőkanál mézzel, és minden este alvás előtt vedd be a keveréket. Tapasztalod hamarosan, hogy a kimerültség elmúlik rövid időn belül, te pedig felfrissülve és kialudva kelsz reggel.

Hipertónia

ha egy házi módját keresed a felszökött vérnyomás levitelének, akkor az almaecet a legjobb orvosság. Nem kell mást tenned, mint 2 evőkanál almaecetet egy pohár vízzel összekeverni és naponta 3-szor bevenni minden evés előtt.

 

Leégés

Ha pirosság, hólyagok és égés van a bőrödön, és szeretnél megszabadulni a fájdalomtól és megelőzni a fertőzést, akkor alkalmazd vízzel az almaecetet az égett bőrön.

Aknés bőr

Az almaecet nagyon jól kezeli a pattanásokat. Egy rész almaecetet keverjünk össze 2-3 rész vízzel, és mossuk le vele az bőrt napi 2-3 ízben. Az ecet elpusztítja a baktériumokat, amelyek miatt a pattanások kialakulnak.

Súylproblémák

Ha természetes módon szeretnél fogyni, önts össze 2 evőkanál almaecetet egy pohár vízzel és  fogyaszd el minden reggel éhgyomorra, majd este, lefekvés előtt. Lenyomja az étvágyadat, és erősen támogatja a zsírégetést.

Hirdetés

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Így aknázd ki az almaecet minden gyógyító tulajdonságát!
error: Content is protected !!