Kávézacc rendkívül sokoldalú, ingyenes alapanyaga az egészségesebb, káros anyagoktól mentesebb, környezetkímélő életnek.

Néhány lehetőséget összeírtunk, amivel sokkal hatékonyabban tudod kezelni egyes egészségügyi és háztartásbeli problémáidat.
Narancsbőr
A kávézacc kiváló gyógymód a cellulitisz ellen. Nem csoda, hogy szinte minden anticellulit krém és gél koffeint tartalmaz. Csodálkozol, hogy nem jutott eszedbe? Keverj össze egy kevés kávézaccot és olajat, és készítsd el a leghatékonyabb és 100% -ban természetes anticellulit krémet, ami nem fog egy filléredbe sem kerülni.

Szappan
Ha épp kifutottál a szappanból, akkor a kávézacc tökéletesen pótolja. Tökéletesen tisztítja a bőrt. Feszesítő és hámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik, amely csodákat tehet a bőrödön. Próbáld ki!.

Hirdetés

Haj
A kávé biztosítja az összes szükséges tápanyagot és energizálja a hajat. Különösen hatékony a sötét színű hajra, élénk és ragyogó színt kölcsönöz a hajnak.

A szem alatti táskák ellen
Keverjünk össze egy kevés kávézaccot és egy kis olívaolajat, és kenjük a szemünk alá. A kávé kiváló a szem alatti táskák és sötét karikák ellen. Az arcod friss és ragyogó lesz, és teljes mértékben helyreállítja a bőrt a szem alatti részt.

A hűtőbe
Ha nem tudsz megszabadulni a kellemetlen szagtól a hűtőszekrényben, a kávézacc megment.  A kávé kiváló illata neutralizáló, és semlegesíti a rossz szagokat. Tegyél egy csésze kávézaccot a hűtőbe, és a szagok eltűnnek.

 

Grill rozsda
Mindenki szeret grillezni, de senki nem akarja letisztítani a ragacsos, zsíros grillvasakat a lakoma után. De van egy szupermegoldás a barbecue tisztításához. Tegyél kávézaccot egy szivacsra és dörzsöld rá a grillrácsot. Öblítsd le egy kevés forró vízzel, és kész.

Csiszoló
Használhatja ezt az összetevőt vegyszermentes tisztítószerként edények, serpenyők és egyéb felületek tisztítására, mivel a kis szemcsék zsíroldóként működnek,. Sőt, pénzt takarítasz meg vele.

A hangyák ellen
A kávé életmentő lehet a hangyák esetében is. Erős szaga van, ami elhomályosítja a hangyák szaglását, és nem találnak haza.

A bolhák ellen
A hangyákhoz hasonlóan a kávé hatékony a bolhák ellen is. Csak dörzsöld rá a nedves kávéit a kutya bőrére és szőrére, finoman masszírozva vele. A bolhák el fognak tűnni, és kedvenced jó illatú lesz.

A darázs ellen
Helyezzünk egy kevés száraz kávézaccot egy tűzbiztos edénybe, és egy gyufával gyújtsuk meg. A füstje  segít eloszlatni az összes darazsat néhány másodperc alatt. Nem bírják a kávé illatát.

A csigák ellen
Ha problémád van a csigákkal az udvaron, a kávé nagy segítség lehet. Gyűlölik a kávé szagát, így csak szórj szét egy kevés kávézaccot a földön, és biztos lehetsz benne, hogy eltünteti őket.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Amit a lábára kent, az neked is van otthon, csak nem jutott eszedbe
error: Content is protected !!