Ki ne akarná tudni, hogy mi t hoz az ősz a szerelmi életében? Most elolvashatod, hogy mikor jön el az igazi, szakítasz vagy összeköltözöl?

Hirdetés

Kos

-nagy újdonságokat élsz meg a közel jövőben. A szerelmi életedben végre fordulat várható. Az szinglik életébe eljön a szerelem, akik pedig zavaros kapcsolatban voltak eddig, nagy lépésre kell rászánniuk magukat. Minden jó lesz!

Bika

-Nagyszerű változások leselkednek rád, ne állj ellent. Érdemes most végiggondolnod, hogy mit szeretnél egy kapcsolatban megkapni. A szingli Bikára nagy találkozás vár.

Ikrek

-ha eddig kétségek gyötörtek a párkapcsolatod miatt, most végre minden eldől. Az idén ősszel minden kérdésedre választ kapsz, és végre fellélegezhetsz. Az egyedülállók életében igen szerencsés, és örömökben gazdag hónapok következnek.

Hirdetés

 

Rák

-kisebb felfordulás jelentkezhet a szerelem terén, úgy gondolod, hogy a kapcsolat, amiben élsz, már nem elég neked. Gondold át jól, és csak utána szakíts. A szingli Rákok egy stabil, és pozitív társra vágynak. Ha nagyon összpontosítasz, a Sors elhozza őt neked.

Oroszlán

-szerelemben, szenvedélyes élményekben gazdag őszöd lesz. Úgy gondolod majd, nagyon boldog vagy, a szerencse fia-lánya, hiszen szeretsz, és szeretnek. Éld meg ezt az őszt, és ha lehet, ne tegyél sorsdöntő lépéseket. A szingli Oroszlánok legyenek készek, hiszen nagy találkozások jönnek ezen az őszön.

Szűz

-A következő időszakban olyan dolgokra derül fény, amelyek mindent megváltoztatnak a szerelmi viszonyodban. Fontold meg a tényeket alaposan, mielőtt hirtelen változásokat vezetnél be. A magányos Szüzek nem sokat mocorognak, hogy találjanak valakit, mégis szerencséjük lesz.

Mérleg

-sokat kell dolgoznod a kapcsolatodon, hogy fent tudd tartani az egyensúlyt, és megőrizd a lángot. Itt az ideje nekifognod. Az egyedülálló Mérlegek jobb, ha elfelejtik a kalandokat, titkos viszonyokat, mert könnyen lebukhatnak. Fektessenek nagyobb energiát inkább a saját belső világuk ápolására.

Skorpió

-légy szelíd, és nyitott, kommunikálj sokat a partnereddel, így minden eddig felmerülő nézeteltérést elrendezhettek. Menjetek kirándulni, kapcsolódjatok ki, töltődjetek fel pozitív energiákkal.
Az egyedülálló Skorpiók most mindent megtesznek azért, hogy felkutassák a nagy Ő-t.

Nyilas

-komoly elhatározások időszaka jön. Elszámolás, felelősség, érett gondolatok fogják jellemezni a őszöd. Próbálj higgadtan gondolkozni, és igyekezz felnőtt döntéseket hozni. Az egyedülállók egy utazás keretén belül megismerkedhetnek valakivel, aki komoly hatással lesz a jövőjükre.

Bak

-itt az ideje, hogy új fényt tegyél a kapcsolatodba. Gyújtsátok fel újra a tüzet, és ebben a társad is segíteni fog. A szinglik jobb, ha kiélvezik az őszt, és feltöltődnek, mert később fontos változások várhatnak rájuk.

Vízöntő

-Lesznek összetűzések a kapcsolatodban, ezért nem véletlenül vágysz a ősszel egy kis egyedüllétre. Gondold át, hogy mit is akarsz. Az egyedülállókra nagy találkozások várnak, nagy döntések elé kerülhetnek, még az is lehet, hogy összeköltöznek valakivel.

Halak

-szuper ősz vár rád, minden csodás lesz, hiszen a kedveseddel teljesen megértitek egymást. Az is lehet, hogy megkérik a kezed.
A magányos Halakra szép, és szenvedélyes pillanatok várnak. Jó, ha mindig készen állnak a szerelemre.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A Rák szakít, a vízöntő összebútorozik: ezt hozza ez az ősz a szerelemben minden jegynek!
error: Content is protected !!