Hirdetés

Ha  vércsoportod szerint étkezel, nemcsak lefogysz, de a szívbetegségeket is elkerülheted. vannak olyan ételek, amelyek egyes vércsoportoknak előnyösek, mások károsak, hizlalóak, nem optimálisak a szervezet számára. Azokat a táblázatban megnézheted. A következő szuperélelmiszerek minden vércsoportnak előnyösek.

Az avokádó

Az avokádó gazdag egészséges zsírokban, elsősorban telítetlenekben, amelyek nem támogatják a gyulladást a szervezetben: omega 6- gazdag többszörösen telítetlen zsírsavak ezek.

Hirdetés

Ez a gyümölcs tele van alapvető tápanyagokkal és hatékonyan szabályozza a vérnyomást, és megtisztítja az artériákat.

Kurkuma

Ez a világos színű fűszer kétségtelenül az egyik legegészségesebb élelmiszer a világon. Enyhe az íze , add hozzá ezt a fűszer mindenféle ételekhez, pörköltekhez, curryhöz, zöldségleveshez, és élvezd annak előnyeit.

Kókuszolaj

A kókuszolaj rendkívül előnyös az emésztőrendszer és az immunrendszer, valamint az általános jólét számára. Ez egy hőstabil zsír, így nem könnyen avasodik meg, mint más növényi olajok.

Közepes lánchosszúságú zsírsavakat, különösen a laurinsavat tartalmaz, amely könnyen emészthető, és a máj jól hasznosítja. A zsír erőteljes antibakteriális tulajdonságokkal bír, és elősegíti az egészséges, jó mikrobák szaporodását az emésztőrendszerben.

Étcsokoládé

Jót tesz az egészségnek, különösen ha több mint 80% -os kakaó. Ez a csoki nem tartalmaz tejtermékeket, alacsony cukortartalmú.

Megakadályozza az étel utáni sóvárgást, és ez az antioxidánsokban gazdag polifenolok semlegesítik a szabad gyököket a szervezetben, sőt fokozza egészséges HDL koleszterin szintet.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Itt a nagy vércsoport-étkezés táblázat!
error: Content is protected !!