Hirdetés

Ebben a cikkben egy nagyon jótékony ránctalanító szert ismertetünk. Mindenképpen jó kipróbálni annak eléréséhez, hogy bőrünk újra ránctalan, és rugalmas legyen.

Az idő múlásával, és a szennyezett környezetnek köszönhetően az arc szürkéssé, rugalmatlanná válik, és feltűnnek az első barázdák is. Van, akit ez a megszokott jelenség olyan rosszul érint, hogy akár levertséget is érezhet, depressziós lesz. Ne vesszük el a reményt!

Az első és leglényegesebb, hogy hozzászokjunk az öregedéshez lelkileg valamennyire, hiszen ez az élet kikerülhetetlen része. A második dolog, amit megtehetünk, hogy igyekszünk eltüntetni a ráncokat. Az alábbi szer ebben lehet hatékony.

Hirdetés

Erre lesz szükség:

•2 kiskanál vazelin,

•1 tojás sárgája,

•2 kanál avokádóolaj,

•½ kiskanál méz.

Így készítsd:

a vazelint melegítsük fel gőzön , majd, amikor teljesen megolvadt, tegyük bele a többi hozzávalót is. A keveréket tegyük egy kis csavaros tégelybe, és tároljuk a hűtőszekrényben.

Esténként a megtisztított arcot masszírozzuk be a ránctalanító krémmel. Egy fél óra múlva, egy ásványvízbe mártott vattakoronggal töröljük le a felesleget az arcunkról. Egyszerre ne kenjünk fel túl sok krémet, a lényeg, hogy jól masszírozzuk bele a bőrünkbe a felvitt mennyiséget.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

1 hét alatt leradírozza minden ráncodat ez a filléres háziszer
error: Content is protected !!