Az almaecet azért nagyszerű gyógyszer, mert igen potens antioxidáns, amely segít kipuócolni a testből a sok toxint, így nem szabadna mellőzni egyetlen háztartásban sem.

Hirdetés

 

Bármikor is jöjjön rá valakire az ízületi gondok okoztat fájdalom, nem megy tovább az élet, hiszen sokszor szinte mozogni sem lehet, így a napi feladatok elvégzésében is akadályoz ez a ronda állapot, a mozgásról meg jobb nem is beszélni.

A doktorok által felírt gyógyítási módszerek nem mindig válnak be. A gyógyulás érdekében sokszor életmód és táplálkozási változtatásokra is szükség van.

Hirdetés

Az almaecet egy nagyszerű és gyógyító szer, így lehet felvenni a harcot az ízületi bajok ellen, és felejtsük el az gyógyszeripar által előállított, ízületi gyulladások ellen ajánlott mérgező vegyszeres gyógyszereket.

A legjobb megoldás, hogy kezeljük az ízületi gondokat, ha almaecetes lábfürdőt veszünk, vagy beáztatjuk a sajgó csuklónkat almaecetes vízbe.

Egy pohár almaecetet keverjünk el 6 pohár forró vízzel, ebbe lógassuk bele a végtagokat. Ha a nyakat érinti a fájdalom, egy puha kendőt itassunk át az ecetes vízzel, és azzal borogassuk.

Egy másik nagyon jó trükk, ha két evőkanál almaecetet összekeverünk 1 evőkanál növényi olajjal. Ezzel a keverékkel kell sokszor bedörzsölni a fájós részt.

Az almaecetet gyógyszerként is lehet használni: 3 evőkanálnyit kell összekeverni 200 ml vízzel, vagy gyümölcslével, és azt kell evés előtt, naponta háromszor bevenni. És ezzel együtt a külső áztatást is érdemes folytatni, hogy még gyorsabban enyhüljenek a kínzó tünetek.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Almaecetes lábvizet csinálok havi egyszer, hihetetlen, mi történik utána!
error: Content is protected !!