Hirdetés

A közvélemény számára Diana élete maga volt a csoda. Házasságát a trónörökössel mindenki irigyelte, aztán kiderültek a részletek…

A világ által szentként tisztelt Diana szenvedett házasságában, amikor pedig 1991-ben kiderült, hogy Károly újra együtt van volt barátnőjével, Camillával, Diana teljesen kiborult. Ekkor határozott úgy, hogy nyilvánosságra hozza azokat a titkos hangfelvételeket, amelyeket csak magának vett fel, és amelyben őszintén beszélt férjéről.

Diana egy írónak, Andrew Mortonnak adta oda az anyagot, egyetlen kéréssel: soha nem derülhet ki, hogy köze van az elsöprő sikert aratott botránykönyvhöz, amit Morton róla írt.

Hirdetés

Halálának 20. évfordulójára most újra előkerült a felvétel, hogy szövegekkel kiegészítve egy újabb könyv szülessen a csodálatos hercegnő életéről.

Néhány rész már eljutott a DailyMail-hez, így pontosabban megtudhatjuk, min ment keresztül a szomorú sorsú Princess Di, aki mindössze 16 volt, amikor először megismerkedett Károllyal.

“A házunkban keresett fel minket, első látásra azt gondoltam, istenem, micsoda szomorú ember. A kutyájával, egy hatalmas labradorral érkezett. Nővérem, Sarah teljesen odáig volt Károlyért, végig körülötte legyeskedett, én pedig azt gondoltam, ez a furcsa arcú férfi biztos gyűlöli, hogy flörtölnek vele”

– kezdte a beszélgetést Diana, aki akkoriban rendes súlyproblémákkal és kisebbségi érzéssel küzdött. Károly később többször is találkozott Sarah-val, így aztán mindenki meglepődött, amikor 30. születésnapjára Dianát is meghívta és felkérte táncolni. Ott kezdődött minden.

A többi már történelem, ám a többórás felvételekből minden kiderül arról, hogy vált rémálommá a mesébe illően induló szerelem.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Igazi dráma volt! Megtalálták Diana hercegnő titkos hangfelvételét
error: Content is protected !!