Chrissy Corbitt Floridából, az Egyesült Államokból a negyedik gyermekét hordta a szíve alatt, de fogalma sem volt arról, hogy mekkora kisbabát fog világra hozni…

Hirdetés

A kisbaba a várt időpontnál egy héttel korábban született – ez teljesen normális, semmi szokatlan nincs benne, azonban adódott egy probléma. A kisbaba a vártnál sokkal nagyobbra sikeredett, ezért az orvosok császármetszést javasoltak az anyukának.

Minden jól ment, de amikor az orvosok meglátták a kisbabát, hangosan nevetni kezdtek. Az édesanya nem tudta, hogy pontosan mi történt, csak hallotta, hogy hangosan nevetnek… és nem tudták abbahagyni a nevetést!

Hirdetés

Amikor az orvos karjába vette és felemelte a kisbabát, világossá vált minden. A kislány egy igazi óriás baba, 56.5 centiméter magas, súlya pedig meghaladta a 6,12 kilót.

A szülők nagyon büszkék voltak, hogy ekkora kisbabájuk született. “Olyan volt, mintha egy ovis gyermek pottyant volna ki belőlem. A szülés után tényleg megkönnyebbültem” – mesélte a vidám anyuka a szülés után.

Hála Istennek az édesanya és kislánya is jól van és a család örül a hatalmas gyereknek. Ha a kislány egy héttel később született volna, akkor valószínűleg elérte volna a 7 kilót, de lehet, hogy nem akarta tovább kínozni az édesanyját.

buzzblog.eu

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Amikor a nő megmutatta a hasát, az orvosok hangosan nevetni kezdtek, – de amikor meglátták a kisbabát, alig kaptak levegőt!
error: Content is protected !!