Minderre fantasztikus házi szer a ricinusolaj, amit nagyanyáink sokat használtak, de mára elfeledetté vált.

1. …enyhíti az ízületi fájdalmakat. Mindössze be kell dörzsölnöd a fájó testrészeket. Hogy még jobb hatékonyságot érj el, keverd össze a ricinusolajat kurkumával vagy csilipaprika kivonattal. Az így nyert krémet kend fel a térdedre vagy a válladra, azonban vigyázz, hogy ne nyúlj a szemedbe.

2. …visszavarázsolja a száraz, szürke bőr fényét. Összetevői javítják a bőr fiatalosságát, frissességet kölcsönözve a bőrnek, már első használat után is.

Hirdetés

3. …széppé varázsolja a lábaidat. A nem jó cipő megvastagodott bőrt okozhat és nem tudod hogyan szabadulhatsz ettől? Kenj rá ricinusolajat és ismét bátran húzhatsz szandált.

4. …Puhítja az ajkaidat. Ha folyton kiszáradt, kirepedt szájtól szenvedsz, kend be egy kevés ricinus olajjal. masszírozd be este, elalvás előtt és reggelre puha ajkaid lesznek.

5. …elmulasztja az izomlázat. Masszírozd be ricinusolajjal a fájó izmokat.

Hirdetés

6. …enyhíti a viszketést és eltünteti a hegeket. Mindegy mi okozza a kiütést, viszketést, a ricinusolaj segíteni fog elmulasztani a viszketést. Cseppents egy kevés ricinusolajat az érintett területekre és itasd le a bőrt, amíg az olaj teljesen felszívódik.

7. …kezeli a pattantásokat. A ricinusolaj felhaználási módjai között a pattanásokkal is felveszi a harcot. Csökkenti a bőrpirosságot és a gyulladást, elpusztítva a baktériumot amely ezen kellemetlenséget okozza.

8. …szépen tartja a kezeket és a körmöket. Tegyél egy kevés ricinusolajat a körmödre és masszírozd át a körömágyat is. A hatás? Búcsút inthetsz a rétegesen felvált, töredező, száraz körmöknek.

9. …leszárítja a bőrkinövéseket, a szemölcsöket. Mindössze annyit kell tenned, hogy naponta bekened olajjal az érintett részt.

10. …eltünteti a hegeket. Az eredményt nem azonnali, hanem folyamatos használat után fogod észrevenni. Ezen szer rendszeres használata révén elérheted a megfelelő eredményt.

11. …elmulasztja a terhességi csíkokat és segít a megelőzésükben. Rendszeresen alkalmazz ricinusolajos masszázst a hasadon így megőrizheted a bőröd épségét és szépségét.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A ricinusolaj 11 elképesztő felhasználási módja
error: Content is protected !!