A cukor nem más, mint halálos méreg.
Persze friss gyümölcs, zöldség formájában fogyasztva elfogadható mennyiségben még jót tesz a testnek, de az üdítők, fehér vagy barna cukor elhasználják a szervezetet, felhizlalják és gyulladásos folyamatokat indítanak el a szervezetben, tönkreteszik a májat
.

A bőr öregedésének, kiszáradásának, ráncosodásának elsődleges okozója az évek során UV-sugárzásnak való kitettség, ám ezután közvetlenül a cukorfogyasztás következik, mint kiváltó ok.

Hirdetés

Azok, akik nem esznek cukrot, jóval ránctalanabbak, fiatalosabb az arcbőrük, mint a desszert és üdítőfogyasztóknak. A cukor hatására a kollagénrostok megkeményednek, eltöredeznek, nem tudnak hidratálódni, mert nem tartják meg többé a nedvességet, az arc ráncossá válik.

Azért kell a cukrot nemcsak elfelejteni, de ki is pucolni a testből, mert ez a vegyület sajnos komoly függőséget okoz. Minél előbb elvégzed a cukorméregtelenítő kúrát, annál hamarabb múlik el a vágyakozás, ami cukorfüggőséget okoz.

Hirdetés

Egy angol könyv – Brooke Alpert és dr. Patricia Farris szerzőpáros – The Sugar Detox című munkája  – háromnapos diétát mutat be a cukorfüggőség elmulasztására. 3 nap alatt, lényegesen fiatalodik a bőr és a test állapota, amint a szerzők állítják.

A diéta egyszerű, a három nap alatt nem szabad tejterméket sem enni a tejcukor miatt, keményítőt: krumplit, rizst, gyümölcsöt fruktóztartalma miatt, természetesen semmilyen kenyeret és tésztát sem. Csak fehérje és zöldség kerülhet az asztalra, valamint különféle diófélék. Reggelire a szakemberek tojást ajánlanak zöldséggel. Ebéd és vacsora sovány baromfi legyen zöldséggel. Nassolni magvakat szabad csak.

Napi egy kávé üresen elfogyasztható, ezenkívül kizárólag zöld tea és víz iható.

Alkoholt természetesen tilos inni.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
A tökéletes 3 napos detox, ami kipucolja a cukrot a testedből, megfiatalodsz, és elindul a fogyás, a máj zsírtalanodása
error: Content is protected !!