Bizonyos személyek erősebbek a többinél, ők olyan tulajdonságokkal bírnak, amikkel képesek helytállni egy nagyobb testület, vállalat, de akár egy egész birodalom élén is. Nem mindenki vágyik rá, és lenne képes vezetni. Nézzük, melyek azok a csillagjegyek, melyek a tények szerint legjobban hajlamosak a vezető szerepre.

Hirdetés

Egy kutatásban 195 embert vizsgáltak, melynek alapján az élen a Skorpiók,  utána az Oroszlánok, és a Nyilasok holtversenyben, a harmadik helyen pedig az Ikrek vannak. Ha a fenti négy állatöv valamelyikében jöttünk világra nagy valószínűséggel rendelkezünk vezetői képességekkel.

22 ország első embere Skorpió: Andorra, Ausztrália, Fehér-Oroszország, Bolívia, Burkina Faso, Közép-Afrikai Köztársaság, Horvátország, Dominikai Köztársaság, Grenada, Honduras, Irán, Kenya, Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, Libéria, Litvánia, Marshall-szigetek Mozambik, Nicaragua, Omán, Uganda, Vietnam és Zambia.

18 országot Oroszlán vezet: Algéria, Bahama-szigetek, Kambodzsa, Kolumbia, Comore-szigetek, Cook-szigetek, Franciaország, Görögország, Mali, Nepál, Új-Zéland, Palesztina, Portugália, Saint Vincent és a Grenadine-szigetek, Seychelle-szigetek, Tanzánia, Egyesült Államok és Üzbegisztán.

Hirdetés

17 ország első embere született Ikrek csillagjegyben: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Kamerun, Kongó, Kuba, Dominika, Salvador, Gambia, Magyarország, Indonézia, Kazahsztán, Kiribati, Kirgiz Köztársaság, Ruanda, Szomália, Tunézia és Ukrajna .

18 ország vezetője Nyilas: Bahrain, Belgium, Brazília, Burundi, Kongói Demokratikus Köztársaság, Dánia, Ghána, Guatemala, Guyana, Haiti, Jamaica, Moldova, Nigéria, Panama, Lengyelország, Togo, Vanuatu és Venezuela.

1. Skorpió: hatalmas kitartással, és irigylésre méltó belső intelligenciával bír. Amit a elhatároz, azt mindig meg is szerzi. Nagyon mozgékony, és szereti kontroll alatt tartani a külvilágot. Domináns, manipulatív, és szereti a kihívásokat. Nagyon makacs, és célratörő, képes egyszerre több embert mozgatni érdekei elérése érdekében.

2. Oroszlán: elvárja, ha rá forduljon minden figyelem. Imád a rivaldafényben állni. Nagylelkű, és mindig van mellette sok olyan barát, akiben minden tekintetben megbízhat. Mivel kemény személyiség, mindig eléri, amit akar. De persze azért mások véleményét is meghallgatja. Ha valami nem jön sikerül, akkor akár negatív is lehet.

2. Nyilas: nyitott, és élénk. Erős, kitart tervei mellett, de a céltalanságot elég nehezen viseli. Sajátos ötletei vannak, és ezek kivitelezésébe pontosságát és mozgékonyságát veti be. Optimista, és derűlátó szemléletű, nagyon egyéni meglátásai vannak.

3. Ikrek: mindenkivel tud beszélni, kedvességével és jó beszélőkéjével ér el mindent másoknál. Eereje a beszéd, eszes, és könnyen vált. Kreatív, és gyors. hajlamos a felszínességre is, a hazugság sem áll távol tőle, sőt a lopás sem.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A 4 csillagjegy, ami a legnagyobb erővel rendelkezik, ők irányítják a világot
error: Content is protected !!