Hatalmas hátizsákot cipelve, folyton korgó gyomorral, saját verítékükben úszva utaztak át a magyar celebek Ázsiá­n az elmúlt hetekben a TV2 új műsora, az Ázsia Expressz forgatásán. Tudták, hogy nem nyaralni indulnak, de így is alaposan megsínylették a körülményeket. Cseke Katinka (45) azonban egy cseppet sem bánja, hogy karcsúbb lett.

Hirdetés

– Tizenöt kilót fogytam, már ezért megérte vállalni a műsort. Az árnyékban 48 fok volt, és cipeltük a hátizsákunkat is, nem csoda, hogy lefogytam – lelkendezett visszatérése után a színésznő, aki több héten keresztül, napi egy dollárral a zsebében vette az akadályokat Pallavicini Zita grófnővel.

A stúdióban ki kellett cserélni a ruháimat. Egy nőnek ez hatalmas boldogság, főleg egy olyan nőnek, aki évek óta küzd a súlyával, és akármilyen diétába vágott bele, képtelen volt lefogyni – vallotta be töredelmesen Katinka, akit most, mint mondja, elkapott a gépszíj, és további öt kilót szeretne leadni. – Spinningelni fogok és húst eszem majd hússal – mondta Katinka, aki mellett a társai is jóval könnyebben jöttek haza.

Hirdetés

blikk
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Brutálisan lefogyott Cseke Katinka! Nézd meg a képet!
error: Content is protected !!