Hirdetés

Kos:
III.21. – IV. 20

Ha a szerelem körül forog az életed ebben a hónapban, ne csodálkozz – hogy is lenne másképp? Te vagy a teremtő, a Don Juan, aki viszi az életet, a lendületet mindenhova, akiért a másik nem mindig odavan, hisz erős, bátor, talpraesett. Pluszban még van valami különleges is benned most – hisz a kiállásod, erőd mellett megjelenik egy olyan lágyság, olyan szép, feltételnélküli szeretet, elfogadás – mely nem csak a párod, a körülötted levők életét aranyozza be, de a tied is. A titkok, titkos szerelem is most köréd rendeződhet.

 

Bika:
IV.21. – V.20.

Álmodd meg, mit szeretnél! Fogalmazd meg, írd le – és engedd, hogy érkezzen! Mindenkit le tudsz akaratlanul is venni a lábáról szépségeddel, kedvességeddel, gondoskodó szereteteddel. Ha az egész világ rólad álmodik, ne csodálkozz, hisz olyan energiákat árasztasz, melyek még az alvókat is felébresztik! S mindehhez még nagyon finomakat is tudsz sütni-főzni, és gyönyörűen megterítve, nagyon jó ízléssel, esztétikummal tálalni… ki tudna neked ellenállni? A szellemiség, a kommunikáció is fontos lehet most a testiség mellett.

Hirdetés

 

Mindenki a Bikákról álmodozik

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Meglehet, ebben a hónap sok pénzt költesz szerelmeddel/szerelmedre, a vele való utazásokra. Ne csodálkozz, ha már kívánkozol a tengerre, más tájakra, új világokat felfedezni/ megérezni, a szerelmet megélni! Miért is ne tennéd, hisz annyi élményben lehet részed/részetek, oly sok emberrel, információval találkozhattok ez által. Megélhetitek más vidékeknek az gasztronómiai különlegességeit is, ami most még neked is fontos lehet. Kulturális örökségükbe bele tudtok látni, művészi előadások alatt szeretve lenni.

 

Rák:
VI.22. – VII.22.

Ha szerelemmel teli hónapod van, ne csodálkozz! Helye és rendje van, éld meg! Sokan vesznek körül érzéseikkel, meg is dobbanthatják szíved – itt az ideje, ez a te hónapod! Sok csodálatos utazásra számíthatsz, melyekből nem hiányozhat a vízpart, esetleg a tengerpart se, ami számodra szinte a „mennyországot” jelenti, úgy vágsz mindig rá. Te is gyönyörű vagy, csábító, aki nem fél megmutatni magát, aki ragyog, akivel nagyon jót lehet mind e mellett még beszélgetni is. Nincs olyan vágyad, ami ne teljesülne. Ne állj ellent, élvezd!

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Érdekes, titkokkal és mélységekkel teli szerelmi életed lehet ebben a hónapban, mely talán épp attól olyan csodálatos, mert nem terheli felelősség. Utazásaid alatt sok élményt megélhetsz, sok embert elkápráztathatsz. Ragyogásodat nem lehet fokozni, oly áradó vagy. Kedves is, szép is, elegáns is. Nincs olyan hely, ahol ne figyelnének fel rád – méltóságteljes viselkedésedre, megnyilvánulásaidra. Lehengerelsz mindenkit érzelmekkel teli, és titokzatosságot sugárzó szavaiddal. Igazi, verhetetlen „király” vagy.

 

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Ha épp egy szerelmi csalódás kellős közepén vagy, és legszívesebben egész nap csak sírnál, sajnálnád magad, és elbújnál saját kis „csont tornyodba, börtönödbe” a világ elől – ne tedd! Nem is tudod, mert a körülötted levők, akik bombáznak, ontják neked szerelmüket, körbe vesznek szép szavakkal – és nem fogják hagyni, hogy visszahúzódj. És igazából – te is érzed, hogy nagyon jól vagy. Ide búslakodás, oda bánat – könnyen tovább tudsz most lépni minden nehézségen, nyitott vagy a világra, az érzelmekre, szeretetre, az Életre.

A Szüzek könnyen tovább lépnek

Mérleg:
IX.24. – X.23.

<h2>mérleg:
Talán te sem tudod, hogy mit szeretnél – szabadnak lenni vagy épp szerelmesnek, mely kábít, elvarázsol, melyre egyébként mindig is vágysz. Nem tudod elkerülni a feléd áradó szerelmeket, oly sokan körbevesznek, megcsodálnak. Persze, ez mind nem alaptalan, hisz ha valamikor, akkor most minden benned levő szépség meg tud mutatkozni, még akkor is, ha nem akarod. De hát miért ne akarnád? Találsz is hozzá olyan ruhákat, kiegészítő dolgokat, melyek még inkább fokozzák vonzásod. Nem tehetsz róla, te ilyen vagy!

 

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Nem fogsz tudni elbújni a szerelem elől, amiben egyébként profi vagy, mert megtalál a másik nem, ha akarod, ha nem! Meglehet, van benned egy csalódás, fájdalom, mert valaki összetörte a szíved, és azt még fel kell dolgoznod, de jönnek segíteni csodálóid – kézen fognak, és úgy könnyebb lesz. Nagy rá az esély, hogy utazásod alatt, akár külföldön, a tengerparton találnak rád, de az is meglehet, hogy külföldivel jössz össze, aki közben egy másik kultúrának a szokásait át tudja neked adni, ezzel is gazdagítva tudásod, érzelmeid.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Meglehet félted a szabadságod, és inkább csak olyan kapcsolatba ugranál bele, melyek titkosak, melyek később nem tudnak terhelni – de „ember tervez, Isten végez!”. Olyan szépen ragyogsz, oly kedves és pozitív vagy, amivel le tudsz venni mindenkit a lábáról, – és az általad gerjesztett szerelem még rád is rád ragadhat. De miért is jó szabadnak lenned? Annak is megvannak a maga előnyei, de az összetartozásnak, a szeretet mélyebben való megérzésének is csodálatos energiái vannak! Miért vonnád ezt meg magadtól?

 

Bak:
XII.22. – I.20.

Ha szerelemre vágysz, akkor itt lesz a szerelem, hisz kedves nyugodtságoddal bevonzod azt, akivel tudtok egymásra figyelni, egymást inspirálni. Ha inkább még szeretnéd magad sajnálni, ha még nem szedted magad össze az utóbbi időben téged ért nehézségeknek vélt csalódásaidból, akkor meglehet, hogy úgy fogsz viselkedni – türelmetlen/ harcias leszel, vitatkozásokat gerjesztesz – amivel tudatosan vagy tudattalanul, de elijeszted azokat, akik árasztanák feléd szerelmüket, szeretetüket. Mit szeretnél?

A Bakok bevonzzák a szerelmet

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Lehet, hogy most inkább a szabadságra van szükséged, és olyan szerelmeket vonzol magadhoz, melyek gyorsak, nem tartósak, melyeknél a másik sem akarja a későbbi, hosszú távú együttlétet, így biztosítva önállóságod. De hát ez egy alapvető, születési energiád is, igazából csak önmagadat adod! Ha ez alól mégis kivétel vagy, akkor fogalmazd meg, mit szeretnél, hívd angyalaidat, és az lesz, amit kérsz! Nagy esély van rá, hogy a munkahelyeden talál rád valaki, akivel még akár hosszú távon is tudsz gondolkozni.

 

Halak:
II.21. – III.20.

A szerelem ki tud mozdítani abból a már régebb óta itt levő bezárkózásból, mely mögött valamilyen csalódás, szomorúság áll, és ami még most is benned van, de már meglehet, szeretnél kilépni belőle. Ehhez persze az kell, hogy te is áradj, mosolyogj, sugározd a benned levő szeretetet, kedvességet, élni akarást – mely magától jön, a tudatalattid gondoskodik róla. Lehet, hogy a tengerparton talál rád a szerelem, de az is előfordulhat, hogy egy művészi táborban, előadáson, egy koncerten. Csak engedd, hogy érkezzen!

femcafe.hu

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A Bika megálmodja, ki jön, a Szűz továbblép: augusztusi szerelmi horoszkóp
error: Content is protected !!