A jó gazdasszony nem csak jó ételeket készít, hanem arra is ügyel, hogy a tűzhely mindig ragyogjon

Ezt a legnehezebb mindig elérni, hiszen az étel kifröcsög, odaég, piszkot csinál nap mint nap.
Hirdetés
Ezt a receptet mindenképp érmes alkalmaznia a háziasszonynak, akik újszerű, és patyolattiszta tűzhelyet szeretne. Nagyon jó! Aki ragyogóan tiszta sparhertre vágyik, ismerje meg a következő régi és hatékony trükköt
Erre lesz szükség:
- 500 ml-es szórófejes palack
- 3 ek szódabikarbóna;
- egy fél tk mosogatószer;
- 1 ek szilikon ragasztó;
- 1 csésze forró víz.
A használat módja:
- az összes összetevőt tegyük a palackba
- jó rázzuk össze, hogy jól összekeverjük őket
- egy vékony réteggel szórjuk be az előre letörölt tűzhelyt
- hagyjuk hatni és megszáradni, és, amikor szennyezett lesz újra a tűzhely, egyszerűen egy mozdulattal töröljük le róla a piszkot. Ez a szer azért jó, hogy ne kelljen sikálni a piszkos lerakódást, hanem egyetlen mozdulattal le tudjuk törölni. A tisztításhoz egy száraz, tiszta szivacsot használjunk.
- A szer bármeddig eláll, de, ha elfogy,újra el kell készíteni. Ha ezt a keveréket használjuk, többé nem kell azon aggódnunk, hogy egy kiadós ebéd elkészítése után, hogyan fogjuk a tűzhelyről letisztítani az étel-és zsírmaradékokat. Sőt, a bolti kémiai anyagokkal szemben az is nagy előnye, hogy nem tartalmaz az egészségünkre káros, mérgező anyagokat.
Facebook Hozzászólások
Hirdetés
More from my site
ENNEK A RÉGES RÉGI KEVERÉKNEK HÁLA A 30 ÉVES TŰZHELYEM MOST IS VADONATÚJNAK LÁTSZIK