Persze, hogy minden nő jó a maga módján. De az is igaz, hogy a nők között akadnak, akik mutatósabbak, vagy akiktől a többi ember jobban el van ájulva.

Ezekben a nőkben megvan az a plusz, amitől valakit nagybetűs nőnek mondanak, akiért nem csak az erősebbik nem tagjai őrülnek meg.

Hirdetés

A nők rangsora a csillagjósok szerint a következő

12. – Ikrek

Az Ikrek kicsit szétszórt és kissmerhetetlen. Maga részére saját maga a kiindulási pont, egyáltalán nem próbálkozik, hogy ő legyen a legszebb nő a többiek között, ami persze nem baj. Az Ikrek csak érdeklődve végigszáguld az életen, az elismerés, karrier vagy pénz hajhászása nélkül is. Igen, valóban nem fontosak ezek a tulajdonságok a klasszikus értelemben vett ideális nőiesség szempontjából, de ennek ellenére az Ikrek mindig talál magának pasit, ritkán marad egyedül.

Hirdetés

11. Szűz

A Szűz nagyon intelligens nő, aki gyorsan tud alkalmazkodni a környezetéhez. Ha megszeret valakit, ő lesz az ideális nő, vagy akár a kedvéért szépségkirálynő. De mégis szeretik a nők is, a férfiak meg imádják szolgálatkészségéért, amiért mégis csak a 11. helyet szerezte meg, az állandóan kritizáló természete miatt van.

10. Nyilas

A Nyilas nő nagyszerű ember, de mivel rémesen független, nincs szüksége senkire, ezért furcsa lenne az ideális társnak nevezni. Persze, a Nyilasnak mindig sok hódolója akad, de nem amiatt, mert ő lenne a nagybetűs nő, csak kiismerhetetlensége vonzza a férfiakat köré. Ennek az az oka, hogy a férfiak hajlamosak hamar megunni egyes nőket, hát a Nyilast képtelenség megunni. Viszont lekötni sem nagyon lehet.

9. Kos

Egy Kosnak minden adottsága megvan ahhoz, hogy ő legyen a legjobb nő, mégis gyakran messze van ettől. Sokszor szép, okos, nagyravágyó, energikus, de… De pont ezek a pozitív tulajdonságok az akadályai annak, hogy ő legyen az ideális nő. Ugyanis a Kos inkább megrémíti a férfiakat, mintsem behúzza. Persze, vannak bátor férfiak, akik készek egy ilyen fékezhetetlen lány megszelídítésére, de ők meglehetősen kevesen vannak.

8. Bak

A Baknak tök mindegy, ideális nőnek tartják-e, nem erre hajt. Ezen kívül nem is igazán tudja, mire jók ezek, talán azért, mert ezek a nők enélkül is nagyszerűen eléldegélnek. A Bak még az otthoni homályban , borzas hajjal is szépség királynőnek hiszi magát, viszont ha kimenne, meghódíthatná a világot, de nem fog.

7. Bika

A Bika nők imádják a szép ruhákat és más jellegzetesen női dolgokat. Emellett a Bika egy hihetetlen művésznő is: egyszer magában duzzog, máskor pedig ártatlan virágszál módjára pislog, vagy akár a hideg díva szerepében tetszeleg. De időről időre előtör erős, maszkulin jelleme, ami miatt igencsak messze kerül az ideális nő pozíciójától.

6. Vízöntő

Egy Vízöntő mindig mindenki érdeklődését elnyeri furaságával, éteri szépségével. Csak egy nagy probléma van, tudniillik a Vízöntő nem igazán bírja, ha valakit érzelemmel kell közelítenie. Ezek a nők boldogan lesznek csak a barátaid, ezért nem lesznek tökéletes nők sosem a Vízöntők.

5. Rák

A Rák nők már-már közel vannak a tökéleteshez, ördögien szépek, okosak, és gondoskodóak. A gond az, hogy túlságosan nagy szerepet tölt be életükben a gondoskodó anya szerep, így az életük többi aspektusára sokkal kevesebb figyelmet fordítanak, gyakran meg is feledkeznek róla.

4. Halak

Tökéletesen alakítja a „nő” szerepét, akit meg kell óvni, védeni a világ viharaitól. Ez persze gyakran megbolondítja a férfiakat. Csak egy baj van: a Halak azt akarja, hogy ezután békén hagyjuk és élhessen tovább saját, rózsaszín ködös álomvilágában.

3. Oroszlán

Az Oroszlán nő egyszerűen a világ császárnőjévé válhat. Hihetetlenül nagyvonalú, lenyűgöző, okos, és a legfontosabb: hatalmas önértékeléssel bír. De csak egyszer próbáld meg megakadályozni, hogy megfojtsák, eltapossák a konkurensüket… Ezért az oroszlán csak a harmadik helyet foglalhatja el.

2. Skorpió

Ezekben a nőkben van egy mágikus erő, amivel bármilyen férfit megszereznek, akit akarnak, és sosem eresztik, csak, ha ők akarják. A Skorpió nők még ha nem is szépek, rendkívül vonzóak, okosak és kellőképpen alattomosak. Nagyon tudják, hogy hogyan kell a környezetüket megvezetni, kontroll alá vonni és sokszor bizony kihasználni.

1. Mérleg

Egy Mérlegben ott van minden lényeges női tulajdonság. Persze nemcsak a jók, a rosszak is. De a Mérleg mindezt olyan bájjal, ügyesen prezentálja, hogy a férfiak ragadnak rá. A mérleg mindamellett nem veszekedős, és kellemesen beszél, ráadásul uralkodó bolygója a Vénusz, erzért a legtöbb szépséget, vonzerőt ő kapta a csillagjegyek között.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez a nők rangsora csillagjegyük szerint! te hányadik helyen állsz?
error: Content is protected !!