Hirdetés

Minden csillagjegy meglepődik a júliusi horoszkópján

Kos – A Kost szétveti az energia, minden sikerül, megállíthatatlan leszel. Igaz, a Kosokra mindig igaz, hogy ügyesen irányítanak másokat saját érdekükben, de ezekben a napokban minden a szolgálatodra lesz. Egyesek a nyár derekára kimerülnek, de te aztán nem, minden sikerülni fog neked júliusban. Tele leszel nagyszerű ötletekkel, amihez ráadásul még olyan ismerősöket is találsz, akik tolják a szekeredet. Amire azért koncentrálj, hogy ne hajtsd agyon magad, találj időt a családodnak és a pihenésnek is, mert így tudsz később is pörögni.

Bika A Bika utálja a meleget és a meglepetéseket is. Valami oka nyilván mostani irritáltságodnak, érdemes kiderítened, lehet, hogy a hormon háztartásoddal van gond, és oda kell figyelned, mit eszel. Júliusban sok gyümölcsöt és zöldséget fogyassz, ezzel megtalálod az egyensúlyodat. A magánéletedben és a munkahelyeden is erősödni fogsz. Legyél mindig derűlátó, azt vedd ki a jelekből, amit valóban üzennek, és ne magyarázz beléjük semmi mást. A legjobb időszak arra, hogy kivedd a nyári pihenést, és utazgass kicsit.

Ikrek – Nagyon aktív az Ikrek számára a július, szinte felszabadult leszel. A z emberek most körül vesznek, mert pozitív az energiád. Fogadd el mindenképp ezeket a meghívásokat, hogy olyanokkal ismerkedj meg, akikkel még dolgod lesz. Ez áll a szerelemre is, mert a szingli Ikreknek most kedvez a Július, találkozhatnak valakivel. A munkáddal, jövőddel kapcsolatosan is rátalálhatsz olyan személyekre, akik nem csak segítik az utadat, de újakat is mutatnak.

Hirdetés

Rák Ez a hónap a szerencse és a boldogság napjait ígéri. Olyan dolgokkal találod magad szemben, amik csak nagyon ritkán jönnek. Légy óvatos, gondold át a dolgokat és úgy határozz, hogy az egy hosszú távú befektetés lehessen anyagilag, erkölcsileg is. Mivel már Július eleje remekül indul, dőlni fognak belőled a jó ötletek, amelyekkel igen jó pozícióba is feltornázhatod magad. A július a Rákoknak lesz a legkedvezőbb az összes jegy közül érzelmi és anyagi szempontból egyaránt.

Oroszlán –A hónap elején legyél óvatos és figyelj a körülötted zajló dolgokra, emberekre. Adódhatnak olyan magánéleti és munkahelyi problémák, amelyek irigységből erednek. Semmiképp ne vágj vissza, mert az nem segít. A legjobb lenne leülni és feltárni a dolgot, ami ellenségeskedést vált ki köztetek, de ha nem jutsz dűlőre, akkor úri ember módjára lépj tovább, hagyd elcsendesedni a vihart. ne hagyd, hogy a benned szunnyadó Oroszlán felülkerekedjen a békés éneden, Élj tudatosan a magad értékrendje szerint és semmi esetre ne térj el ettől más kedvéért, ha biztos vagy az igazadban és abban, hogy jó irányba tartasz.

Szűz – A Szűz nagy erőbedobással indul, vigyázz, nehogy a munka rovására menjen a szokottnál nagyobb kilengésed. Légy körültekintő, nehogy kellemetlen meglepetés érjen. A hónap második hetétől alkalmad nyílik arra, hogy bizonyítsd a rátermettségedet és a tehetségedet megcsillogtathasd, így turbózd fel magad, mert szükség lesz minden energiádra, tehetségedre főleg ha olyan munkát kaptál, amit többen együtt kell, hogy megoldjatok. Nagyon jó irányító vagy, ezért a többiek számítanak rád, ezt ne felejtsd el. Végül is minden jól alakul, az egész Július egy nagyon tevékeny és termékeny hónap lesz számodra, megtérül az energia befektetésed minden téren. A családtagjaid melletted állnak és amint túl leszel ezen a feladaton, jó lenne egy hosszabb -rövidebb nyaralást beiktatni, ahol ki is tudod magad pihenni és módod nyílik feltölteni magad új energiákkal.

Mérleg – Mérleg létedre egyszerűen sziporkázóan jó hangulatban és remek formában leszel egész Július során. A környezetedet rendre ámulatba ejted, olyan leszel, mint egy energiabomba, ráadásul a dolgaid is kiválóan alakulnak a magánéletedben és a hivatásoddal kapcsolatban is. Tele vagy pozitív energiákkal, az optimizmusod töretlen, rég nem voltál ilyen elégedett és boldog. Hogyha most lehetőséged van a munkahelyeden előrelépni, akkor ez a legkiválóbb alkalom, egyszerűen nem tudsz hibázni. Ne feledkezz meg viszont arról, hogy a te életedben is vannak olyan helyzetek és dolgok, amiket azért hosszú távon meg kell oldanod, ez kell ahhoz, hogy valóban minden téren a tökéletesség felé haladhass. Ilyen például, hogyha kapcsolatodban nem vagy biztos, netán kimondottan rosszul érzed magad, akkor lépni és változtatni kell, mert semmi értelme tovább húzni ezt az ügyet.

Skorpió – Rengeteg apró öröm és boldog pillanat vár a Skorpióra Július havában. Ahhoz persze, hogy ez a boldogság maximálisan felhőtlen legyen, némi önvizsgálatot érdemes már most a napokban tartanod. Meg kell értened saját magadat, tudnod kell, hogy mit is keresel, mi jelenti neked a boldogságot, mitől nyugszik meg a lelked. Tudjuk, hogy a Skorpió állandó menetelésben van, ritka az olyan időszak, amikor nem izgat semmi, de ha megismered saját magad és 9nmagaddal harmóniába kerülsz, akkor a te életed is teljes és nagyon boldog lesz. nagyon hasznos lehet számodra, ha elmész egy olyan közösségbe, ahol akár a jóga módszereivel, akár egyszerű relaxációs gyakorlatokkal segíted a belsőd feltárását, de ugyan ezt autodidakta módon is meg lehet tanulni és gyakorolni. Mérd fel, hogy mire jutottál az év kezdete óta és mik azok a teendők, amiket a boldogulásodhoz most Júliusban mindenképp el kell végezned és meg kell lépned. Fontos, hogy kizárólag a lényeges dolgokra koncentrálj, ne aprózd el az erődet, így sokkal messzebbre jutsz és már a hónap közepe felé hallatlan eredményeket érhetsz el.

Nyilas  – A Nyilasnak nem csak mozgalmas, de igen érdekes napjai, ami a munkát illeti, nagy változások előtt állhatnak a jegy szülöttei. Nagyon észnél kell lenned, hogy egyrészt ne zökkenj ki a megszokott kerékvágásból, e mellett pedig minden apróságra oda kell figyelned. Mivel a Nyilas gyakran esik abba a hibába, hogy hamar és könnyen enged az indulatainak, erre most ebben a hónapban különösen próbálj meg odafigyelni és igyekezz a fontos lépéseidet, reakcióidat kontrollálni. Ezzel megelőzheted, hogy nagyobb hibát kövess el, hogy simán menjenek a dolgaid. A személyes életedben is felmerülhetne k megoldandó kérdések, amelyeknek most a végére kell járni, nem feltétlenül a párkapcsolatodra vonatkozik ez, lehet inkább baráti, munkatársi viszonyaidat kell rendezni néhány ponton. Július utolsó hete már teljesen felszabadult és felhőtlen lesz, minden kényes kérdést meg tudsz oldani, de el is fogsz kellően fáradni, ezért azt ajánlom, erre az időpontra próbáld beiktatni a szabadságodnak legalább egy részét.

 

Bak  – Remek formában talál a Július a Bakokra, igen sok boldog órában és örömteli pillanatban lesz részed, ami saját belátásod szerint is már nagyon rád fér. Az év egyik legszebb és legkellemesebben töltött hónapja vár rád, szinte teljesen gondtalanul telnek ezek a hetek. Ha megteheted, most menj szabadságra, nyaralj, pihenj még akkor se hagyd ezt ki, ha éppen pár nélkül élsz most, mert remek lehetőségek adódnak most neked, hogy ismerkedj, és megtaláld a neked megfelelő társaságot. Élj úgy ezekben a hetekben, ahogy az neked a legkellemesebb, és azt is tartsd szem előtt, hogy most ami a munkádat illeti, ott is olyan jó kilátásaid vannak, amelyeket meg kell ragadni. Az időpont most ebben a témában is a lehető legjobb, hogy szépen haladj előre a kitűzött céljaid elérése felé. Hogyha van az életedben olyan terület, melyen alakítani, változtatni tervezel, akkor most tedd meg a döntő lépéseket, mert ritka jó alkalom most ez ehhez is.

Vízöntő – A Vízöntőnek némileg zűrzavaros hónapot jeleznek a bolygóállások, lesz jó és lesz kevésbé jó benne, de az optimista hozzáállásod minden nehézségen átsegít. A fő problémát számodra az jelentheti, hogy az év eleje óta felgyülemlett feszültségek, megoldatlan gondok most akarnak mind egyszerre kitörni, ezért arra ösztönözlek, hogy vegyél egy mély lélegzetet és igyekezz alaposan átgondolni az év eleje óta zajlott eseményeket. Ha sikerül mindezt nyugodtan végiggondolnod és kiértékelni az elmúlt időszak eseményeit, akkor ez nagy segítségedre lehet abban, hogy kedvezően a magad hasznára fordítsd a tapasztalataidat. Minden esetre most a júliusi hetekben járj a függő ügyeid végére, rendezd le azokat a dolgokat, melyek már régebb óta megoldásra várnak. A hónap közepe tájától sokkal könnyedebb és jobb lesz a helyzeted, főként akkor, hogyha mindvégig higgadtan és okosan kezeled a problémákat.

Halak  – A Halak esetében Július első hetében folytatódik az a kicsit nehezebb időszak, ami az előző hónapot is jellemezte, de persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy kilátástalanul nagy gondokkal kellene számolnod. Kicsit összejöttek a dolgok, ez minden ember életében megtörténik időnként, de számodra épp ezek az apróbb megpróbáltatások jelentik azt, hogy megerősödsz, és újult energiával feltöltődve állsz a következő kihívások elé. Kiváló alkalmat szül ez a helyzet arra, hogy egyre tisztábban és könnyebben lásd át a dolgaidat, egyszerűbben és okosabban tudd megoldani a bonyolultabb helyzeteket, ezért végül is csak nyerni fogsz az ügyön. Légy magaddal és másokkal is türelmesebb, mert így sokkal egyszerűbben veheted az akadályokat és jóval hamarabb tisztul ki az égbolt feletted.

tudasfaja

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Az Ikrek párra talál, a Halak feszült lesz! Kemény fordulatra számíthat minden csillagjegy júliusban!
error: Content is protected !!