Hirdetés

A csillagok azt is meghatározzák, milyen feleség válik valakiből. Legalábbis az asztrológusok szerint

Feleségek rangsora csillagjegyük alapján

12.: Skorpió

Mágikusan kellemes, mindenki számára vonzó, ismeri az emberi természetet. Mégis a Skorpió, a legrosszabb feleség. A Skorpiónő maga a kábítószer, amiről nem lehet leszokni, pedig nehéz természetével megesik, hogy megkeseríti a másik életét. Őrzi a sérelmeit, nem ritkán bosszút áll. Ha megcsalják, a bűnöst lassú halál várja, amit a méreg gondos adagolásával idéz elő a Skorpió feleség. Vigyázz, veszélyes játék. Az viszont igaz, hogy sosem felejted el, ha egyszer mégis odébb áll. Mindig utána fogsz sírni.

11. Halak
Egy Halak nőt elvenni olyan, mintha az ember egy magatehetetlen fogadna örökbe. Beszéni nem nagyon lehet vele, mert a saját világában él, a maga rendszere szerint. A Halak igencsak bájosak és kellemesek. Amennyiben az ebben az állatövi jegyben született feleségünknek éppen jó hangulata van, valóban egy szeretnivaló cicus. Ha azonban rájön a hangulatváltozás, teljesen kiszámíthatatlan hisztibe kezdhet. Nehéz szabadulni tőle, ha el akarod hagyni, mindig felbukkan. Ha viszont ő menne, már el is úszott, semmivel nem tudod megfogni.

Hirdetés

10 Oroszlán
Csak a legtürelmesebbek kezdenek egy Oroszlánnal. Ők a zodiákus öv drámakirálynői. Életük a színház, a dráma, a hiszti. Az Oroszlán-feleségek valóságos mozgó hirdetőtáblák, övék a legdrágább ékszerek, a legjobb autók, mindenből az első osztály. Minden csak és kizárólag a ragadozó étvágyuktól függ. Tisztán elméletileg lehetséges a tőlük való elválás, de a gyakorlat szerint a válás után már minden nő végtelenül unalmasnak és fakónak tűnik az előzőhöz képest. Csak hát egy újabb Oroszlánhölgyet anyagilag bírni, nos, ez az, ami már nem megy!

9.  Nyilas
Maga a pokol vele lenni! Vidám és jókedvű, csak semmit se várj el tőle. Nincs rád szüksége, ezzel az őrületbe kerget. Minden úgy van, ahogy ő szeretné. És mindig ő tudja az igazságot, és nem is rejti véka alá a véleményét. Hallgathatod folyton a véleményét. Ő a te halhatatlan lelked. Ahogy és amit Ő mond, az, és csak az lesz. Mindig és mindenkor. És, hajj, csak egyszer próbálj nem engedelmeskedni! A pokol tüzei nyaldossák talpad, életed végéig.

8. Ikrek
A legveszélyesebb feleség-típus! A manipuláció nagy mestere. Csavarja a szavakat, ne is vitázz vele Ha valaki, ő aztán tudja, kiféle, miféle a férje valójában. Előtte semmi sem marad rejtve, jobban teszed, ha nem is próbálkozol. Éles látásával mindent észrevesz, úgy hogy gyorsan tedd csak vissza azt a sütit, elég kövér vagy már így is! Hajlamso a depressziós napokra, nyugi, nem a te hibád, csak rosszul kelt fel.

7. Kos
Nagyon furcsa feleség-típus. Ő a legjobb, ami egy férfi életében történhet; gondolja ő, mivel úgy tudja, mindenkinél jobb, hiszen ő a zodiákusban az első! Az utolsókig képes harcolni mindenért, de a férj fog hozzá alkalmazkodni és nem fordítva. Máskor türelmetlen, hisztis, ha nem úgy van valami, ahogy azt ő akarja, azonnal átharapja a másik torkát. Akarata aztán van.

6. hely: Mérleg
Kiválóan főz, mindig szép, harmonikus, és jó az ágyban. Egy álom, ugye? Igen ám, de csak azokon a napokon, amikor a Mérleg nő kegyes, jóságos és gyöngéd. Mert a fura harmóniára törekvése miatt hajlamos ott is rendet csinálni, ahol már előtte is rend volt, ilyenkor veszekedéssel, hisztivel tölti idejét, és könnyen ez ember agyára megy.

5. hely: Szűz
A Szűz-feleség remek asszony, a legjobb cimbora és bajtárs. Meggyőződése, hogy a párkapcsolatnak abba az irányba kell elmozdulnia, ahová ő szánja. És a vezéralak is nyilván ő lesz. Formálisan természetesen te leszel, de amikor felelős döntést kell hozni, ő lép a színre és dönt. Ő, a Szűz, az anyaoroszlán. És ha a leánykéréskor netalántán azt a választ kapod, hogy „Gondolkozom.”, akkor futás, pajtás!

4. hely: Bika
Nagyon gondoskodó, otthona maga az álom. Egy ilyen nőt feleségül venni viszont csak akkor éri meg, ha pénzes és kellően humoros vagy. Addig nem áll le, amíg belőled sikeres férfit nem farag. Igaz, közben a boldogság is elröppen otthonról. És a Bika akaratánál erősebb nincsen. Négy lábát a földbe fúrja, nem moccan. Viszont, ha kellően kitartó vagy és viccesen állsz a dolgokhoz, akkor próbálkozzato kegyütt: hajrá!

3. hely: Bak
Csak tökéletes férfi lehet egy Bak nő férje, ez teljesen magától értetődő. Nagyon tudja, mit akar. legyenek céljaid, rendes állásod, legyél igazi férfi. A Bak férjválasztása során a fő kérdés, hogy tud-e használni a jövőbek arra, ami a legfontosabb neki: a tökéletes családi project megteremtésében, és   nem valamiféle szerelem. És ha egy Bak téged egyszer kiválasztott, akkor mindent megtesz, hogy megkapjál mindent az életben: örökre szerencsés leszel. Kivéve, persze, ha bakot lőttél…

2. hely: Vízöntő
Noha nem szereti a kötöttségeket, ritkán házasodik, ha mégis, mellette könnyű az élet. Nem féltékeny, nem nyom el a kéréseivel, tiszteli a szabadságodat és shasem unatkozol mellette. Kíváncsi az újra, a szépre, a művészire. Ráadásul szeret enni, és jól főz egzotikus ételeket is. A szabályokat nem nagyon szereti. Ami baj lehet vele, hogy nyitottsága ellenére elég makacs. Nehezen fogod a gondolkodását befolyásolni.

1. hely: Rák
A Rák nő szemében mindig a család az első. Ilyen feleség mellett nem szenvedsz hiányt semmiben. Mindig szép, művelt, finom és kellően otthonteremtő, sőt, még a férj családját is imádja. Már-már álomszerű. És hogy miért nem teljesen? Számára a család a fő. Amennyiben elfelejted a családi kötelezettségeidet, azért nagyon megbűnhődsz! És nem éri meg sajnálkozni, hogy miért nem egy Szűz-feleségem van. Tilos!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
A feleségek rangsora csillagjegy szerint, nem hiszed el, melyik az első!
error: Content is protected !!