Hirdetés

Az éjszakai álmaink utalnak legmélyebb vágyainkra, rettegéseinkre, elfojtott lelki rezdüléseinkre. Ha éjszaka elhunyt rokonaink is feltűnnek, és szólnak nekünk, de mi nem tudjuk megfejteni, hogy mit üzennek nekünk, akkor ennek fontos szimbóluma van a sorsunkra vonatkozóan.

A szellemi szakértők szerint meghalt rokonaink, barátaink útba akarnak igazítani bennünket, így igyekezzünk megfejteni az üzenetüket. A legtöbb alkalommal ezek a szeretteink fiatalon szerepelnek az almainkban, jó a külsejük, és ami a legfontosabb, nagyszerű állapotban vannak.
Minden kis üzenetre próbáljunk meg összpontosítani, majd felidézni, miután felriadtunk, mert elment rokonaink azt az üzenetet próbálják meg közvetíteni nekünk, hogy mi a feladatunk a következőkben mit tegyünk holnap, holnapután, félév múlva az életünkben.

Ha a halott hozzátartozónk él és virul az álomban, aktív, vidám, de nem róla szól az álom, hanem mint “mellékszereplő” van jelen, akkor ez azt üzeni, hogy szívünkben nagyon hiányzik nekünk, de ezt a fájdalmat még magunknak sem mindig könnyű felidézni.

Hirdetés

Ha a halott hozzátartozónk javaslatokat tesz az álomban, akkor azt mutatja, hogy szükségünk irányadásra a mindennapokban, mert talán egyedül, kiszolgáltatva érezzük magunkat, és nincs aki segítsen a nehéz helyzetben.

Ha a halott rokon van “főszerepben” az álomban, akinek mindenáron segíteni akarunk, akkor ez azt jelenti, valamit nem rendeztünk el vele, mielőtt meghalt volna.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Meghalt szeretteddel álmodtál? Gondolkozz el, miért!
error: Content is protected !!