Hirdetés

Ha testünk tele van méreganyagokkal az egy idő után egészségi állapotunkat is befolyásolni fogja. A kezdeti intő jelek közé tartozik a pattanások kialakulása, a zsírosodó bőr, és haj, a puffadás, a súlyfölösleg kialakulása. Mielőtt még komolyabb betegségek vennék birtokba testünket, végezzük egy alapos nagytakarítást!

A belekben élősködő parazitáktól is ajánlott minél hamarabb megszabadulni, hiszen nem csak az emésztést, hanem az egész szervezet működését károsítják. Ezek az élősködők leginkább cukorral táplálkoznak, így, ha valaki túlságosan kívánja a cukros élelmiszereket, egy intő jel lehet arra, hogy érdemes egy laborvizsgálatot végeznie. A legjobb módszer arra, hogy megszabaduljunk a parazitáktól, hogy megtisztítsuk a szervezetünk, és diétásabb étrendre térjünk át.

Egy időre legalább mindenképp iktassuk ki étrendünkből a cukros élelmiszereket. Ha megtisztult a szervezetünk az élősködőktől, és a méreganyagoktól, mi magunk is meg fogunk lepődni azon, hogy mennyivel több életenergiánk lesz.
Készítsük el az alábbi keveréket, és fogyasszuk annak érdekében, hogy egészségesebbek legyünk.

Hozzávalók:

  • 100 gramm lenmag
  • 10 gramm szegfűszeg (kb egy teáskanál)

Elkészítés:

Őröljük össze a hozzávalókat, hogy porformájú keveréket kapjunk.
Alkalmazás: vegyünk be 2 evőkanál port minden reggel étkezés előtt három napon keresztül. Elkeverhetjük langyos vízben, de akár joghurtban is, a lényeg, hogy utána a nap folyamán fogyasszunk legalább két liter tiszta vizet. Ezután tartsunk 3 nap szünetet, majd ismét folytassuk a kúrát további három napig. Egy hónapig alkalmazhatjuk a tisztítást, egy évben pedig akár többször is megismételhetjük.

Hirdetés

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

2 összetevős recept, ami megtisztítja a tested és beindítja a fogyást
error: Content is protected !!