Az el­múlt he­tek­ben ka­pott gyö­nyörű, mil­liós ér­tékű sír­kö­vet az el­hunyt po­li­ti­kus. Fe­le­sége, Ma­rika min­dent meg­tesz annak ér­de­ké­ben, hogy le­zárja a múl­tat, nyi­tott kér­dé­sek azon­ban még min­dig ma­rad­tak Tor­gyán Jó­zsef ha­lá­lát il­le­tően.

Hirdetés

Januárban hunyt el a politikus, özvegye fél évvel a tragédia után sem tudta még teljesen feldolgozni férje elvesztését. A gyász enyhült, de Torgyán József hiánya mindig is kínzó lesz Marika számára. Az asszony nehezen beszél a tragédiáról, és a halálesetet körüllengő bizonytalanságról.

Fotó: Szabolcs László

“Hat hónapja halt meg Jóska. Sokáig mély depresszióban voltam, nagyon nehezen tudtam csak megtalálni az élet új értelmét. Nemrég beszélgettem egy orvossal, aki elmagyarázta nekem, hogy a gyász enyhülni fog, hiszen fokozatosan a jelen történései veszik át a főszerepet, nagyobb hangsúlyt kap az élet, mint a halál.

Egyébként olyan, mintha az elhunyt férjem itt lenne velem a házban. Például amikor leülök tévézni, érzem Jóska jelenlétét magam mellett. Ez egy csodálatos dolog

– kezdte a -nak Marika néni, aki arról is mesélt: még mindig nem tudja pontosan, mi játszhatott közre férje halálában, egy sejtése azonban van. Az is elképzelhető, hogy valami nem stimmelhetett a gyógyszerekkel…

Hirdetés

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ször­nyű titok hú­zód­hat Tor­gyán Jó­zsef ha­lála mö­gött!
error: Content is protected !!