Fotó: Northfoto

FOTÓ: NORTHFOTO
 

Bánj velük mindig kellően körültekintően és óvatosan, akkor nem lesz baj.

Hirdetés

Ha a csillagok hatással vannak az ember sorsára, akkor a jellemére még inkább. Mindegyikünknek van egy uralkodó bolygója, ami gyakran közvetlen hatással van az ember agressziós szintjére!

Most olyan emberekről fogsz olvasni, akik másoknál bosszúállóbbnak és könyörtelenebbnek mutatkoznak. Ezek nem a rossz csillagjegyekhez tartozók, hanem olyan személyek, akik különös figyelmet követelnek! Velük mindig kellően körültekintőbbnek és óvatosabbnak kell lenni.

Ördögi csillagjegyek

Hirdetés

1. Gonosz, erős, határozott! Az, aki gyakorlatilag képes mindent magában tartani és ha már nem bírja, akkor… A szenvedélyes Skorpió rendkívül erősen mutatja ki érzéseit, a negatívumokat is beleértve. A heves indulatkitörés után általában lenyugszik.

Mars – a Skorpió uralkodó bolygója, mely hatalmas energiával látja el ezt a csillagjegyet. Ezért a szadizmus és könyörületlenség határtalan lehet ezeknél az embereknél!

A Skorpiónak közvetlenül soha ne mondj ellent, mindig legyél taktikus és kedves. Ha azt látod, hogy a beszélgető partnerednek vérbe forog a szeme, a beszélgetést próbáld meg a lehető leghamarabb abbahagyni. Nem éri meg provokálni ezt a csillagjegyűt, a Skorpió soha nem felejt és nem bocsájt meg!

2. Könnyen felingerelhető és lobbanékony

Ez a csillagjegyű nem fél megsérteni másokat. Energikusság, makacsság, impulzivitás a Kos jellemző vonása.

A kosoknak feltétlenül fejleszteni kell a lelkét, máskülönben valóságos szörnyeteggé válnak. Amikor a Kosnál minden rendben van, akkor örömmel töltöd vele az időd és elbűvöl a barátságos viselkedése. De abban az esetben, ha valami nem úgy alakul, nem úgy lesz ahogy a Kos szeretné, akkor kezdődnek a komoly problémák.

Ne felejtsd, hogy a Kossal nehéz egyezségre jutni és olyan megállapodást kötni, ami mindegyik félnek megfelel. Nem érdemes ravasz csapdájukba esni és vitába keveredni velük! Legyél kellően türelmes, ez még a nagyon harcias hangulatú embert is lefegyverzi.

A gyűlöletet csak szeretettel semlegesítheted, ezt tartsd szem előtt! Bármilyen lelki állapotba is legyen az ember, megérzi, hogy barátságosan viszonyulsz hozzá, ez meglágyítja a szívét. Még a legveszélyesebb csillagjegyűek is megadják magukat annak a kedvességnek, amit a beszélgető partnerük sugároz!

(Ketkes)

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Vigyázz velük! Ez a két legkönyörtelenebb csillagjegy
error: Content is protected !!