Mióta bemutatta a világnak az ikreit a világ legmenőbb focistája, Cristiano Ronaldo, a kicsikről rengeteg pletyka látott napvilágot. Ám most kiderült az igazság a babák születéséről.

A Kaliforniai Legfelsőbb Bíróság hivatalos, hozzáférhető dokumentumai szerint Mateo és Eva lombik körülmények között fognt petesejtből, béranya segítségével jöttk világra La Mesában a Sharp Grossmont kórházban, és édesapjuk után a vezetéknevük Dos Santos Aveiro. Születésükkor pedig az 59 éves szülész-nőgyógyász, dr. Maria Castillo volt jelen. Elősként reggel 9.07-kor a kisfiú, majd mindössze egy percre rá a lánytestvére bújt elő.

Hirdetés

Vagyis hamisnak bizonyult az a találgatás, hogy CR7 második és harmadik gyermeke egy ismeretlen barátnőtől született. Sőt, ezek után talán az is egyértelmű, hogy a kicsiket nem két anya hozta világra.

Az viszont továbbra is titok, hogy a béranya ugyanaz volt-e, mint a már hétéves Cristiano Jr. esetében, ugyanis Ronaldo édesanyja, Dolores hajdanán arról beszélt, hogy az elsőszülöttet is Amerikából, egy magánkórházból hozta haza 2010-ben. Sőt, az is lehet, hogy Junior ugyanabból az „embriócsomagból” származik, mint a testvérei, csak míg őt azonnal beültették a béranyába, addig a többiek lefagyasztva szenderegtek. Ez egyébként ismert eljárás a lombikbéi programmal foglalkozó klinikáknál.

Kaliforniában 125 ezer fontot (43 millió Ft) kell leperkálni átlagban egy kórháznak, ha valaki ikrekre vágyik, s ebből 35 ezret (12 millió Ft) kap a szülő nő. A petesejtdonor pedig adott esetben 6000 fontot kap (2 millió Ft), és több száz nő közül választható ki a fotója, és a személyes adatai alapján.

Hirdetés

S hogy egy gazdag, jóképű focistának miért akarja egyedül, a biológiai anyjuk nélkül felnevelni a gyerekeit?

Ronaldo gyerekkori ismerősei szerint ez hányattatott gyerekkorával magyarázható. Negyedik gyerekként ő maga szegénységben nőtt fel egy düledező viskóban, az apja pedig halálra itta magát. Ezért olyan szoros a köteléke édesanyjával, más nőben nem is bízik.

A másik elmélet szerint viszont így akarja elkerülni az aranyásókat, akik csak azért szülnének neki, hogy aztán egy hangos és költséges válással tönkretegyék. Vagy mégis igaz a pletyka, és Ronaldo a saját neméhez vonzódik. Az igazságot talán csak ő maga tudja.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Nagyon meghökkentem, amikor ezt megtudtam Chistiano Ronaldo ikreiről
error: Content is protected !!