Fotója egy csomó nőnél kiverte a biztosítékot.

Hirdetés

 

A gyönyörű hangú sztár hosszú ideje csak úgy veti le magáról a kilókat, gyakori bejegyzéseivel pedig hitet szeretne adni azoknak a rajongóinak, akik szintén szeretnének karcsúsodni – mivel, ha neki sikerült, ők is meg tudják csinálni.

De nem egyértelműen szeretettel fogadták legutóbbi képét, amihez csak ennyit írt Vera: “ilyen vagyok” “ez van” “ezzelmáréletemvégéig”.

A sok követő méltatás mellett több ellenérzést mutató megjegyzéssel is számolnia kell. Van, aki pedig nagyon csúnyán támadt rá a sztárra.

Hirdetés

„Gyomorgyűrűvel, műtéttel, sok pénzzel könnyű, amíg be nem indult a szekered, miért nem sikerült?! Ja, és nem az irigység beszél belőlem, 40 éves vagyok, 11 éves fiú édesanyja, 12 órában dolgozom az egészségügyben és 53 kg vagyok.”

„Nekem  baromi nagy küzdelemvolt leadni a kilókat mint lelkileg, mint fizikálisan. Nem pénz kérdése volt, de ezt most nem részletezem. Amikor beindult a szekerem, 18 éves voltam. Ha az egészségügyben dolgozol, biztos láttál már hormonális betegségben elhízott tinédzsereket. Nos, én egy ilyen voltam. Viszont míg tini éveimet tapostam, nem akartam lefogyni. A nagyon nagy késztetés kb. 5-6 éve jött meg…” – írja egy másik kommentező, de írása második részében a fütyi szó is előkerült.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Nem normálisak! Ezért támadták meg Tóth Verát!
error: Content is protected !!