A ko­ra­szü­lött kis­baba még min­dig kór­ház­ban van! Ki­de­rült, miért nem vi­he­tik haza már két hó­napja a gyer­me­ket!

Hirdetés

A korábbi profi ökölvívó-világbajnok Erdei Zsolt harmadik gyermeke, a kis Vilmos hamarosan elhagyhatja a kórházat. A kisfiú május 18-án, hét hónapra született, mindössze 1480 grammal. Már második hónapja van kórházban, sokáig inkubátorban feküdt, volt lélegeztetőgépen, majd táplálni kellett, ám a Madár becenevű egykori öklöző biztos benne, túl vannak a nehezén. Bár még mindig vizsgálatok sorát hajtják végre Vilikén, és az elmúlt héten Zsolt kedvese, Réka is beköltözött hozzá a kórházba, hamarosan véget érhetnek a megpróbáltatások.

“Kicsit bonyolult a helyzet, mert az orvosok is csak tapogatóznak, hogy mi lehet pontosan a baj. Nagyon nem is szeretnék foglalkozni a doktorok dolgával, Vilike emésztésével van gond. Folyamatos megfigyelés alatt áll, nézik, mire hogyan reagál” – magyarázta a háromgyermekes édesapa, aki nem tagadja, amellett, hogy lelkileg is megviseli ez az időszak, fizikailag is nagyon elfáradt, ám kitart, hiszen a családjáról van szó.

  • “Már kicsit leharcolt vagyok… Otthon logisztikáznom kell a gyerekeket, aztán amikor csak tudok, rohanok be Vilikéhez és Rékához a kórházba, sőt még dolgozom is” – mondta a Blikknek Madár.

Szerencsére anyósa és testvére is sokat segít, ám számára az lesz az igazi öröm, ha néhány nap múlva már a kis Vilmos is elhagyhatja a klinikát, és csatlakozhat a testvéreihez.

Hirdetés

“Hamarosan otthon leszünk mindannyian! A napokban jöhet haza a kis­fiam, már számolom vissza az órákat. Réka kilencedik napja van bent a kicsivel, egy kis szobában kuporognak. Nagyon várjuk már, hogy mindannyian otthon legyünk vele, és lezárjuk ezt a nehéz időszakot. Vilike érkezésére minden készen áll” – tette hozzá az ökölvívó.

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Rej­té­lyes be­teg­ség: Ezt a rend­el­le­nes­sé­get ta­lál­ták Madár ba­bá­já­nál!
error: Content is protected !!