Hirdetés

Az idős hölgy életét a fájdalmak mindennap ellehetetlenítették. A kezelőorvosa mindenféle fájdalomcsillapító tablettát rendelt neki elő, de persze ezek csak átmenetileg jelentettek enyhülést. Ezért elhatározta, hogy nem vesz be több fájdalomcsillapítót, és ízületi bántalmait természetgyógyászati módszerekkel próbálja elmulasztani.

Egy olyan régi gyógyszert ismert meg, amely segítségével tökéletesen el tudta mulasztani a kínzó fájdalmakat. Nem csak a tünetek enyhültek, de egy idő után a háttérben húzódó probléma is tökéletesen elmúlt. Az idős hölgy azóta szívből ajánlja ezt az igen egyszerű, könnyen elkészíthető, és nagyon hatékony gyógyszert másoknak is.

Még, ha nem is hiszünk is hatásosságában, érdemes kipróbálni, hiszen semmit nem veszítünk vele. A természetes keverék külsőleg, és belsőleg egyaránt alkalmazható.

Hirdetés

Erre lesz szükséged:

  • 1 közepes padlizsán
  • 1 liter víz

Így készítsd:

Mossuk meg a zöldséget, vágjuk szeletekre, majd rakjuk a forró vízbe. Addig hagyjuk ázni benne, míg a víz lehűl. Ezután szűrjük le, és a kapott léből egy 750 ml-es üvegben tároljuk a hűtőben. A megmaradt 250 ml-et külsőleg fogjuk alkalmazni. Keverjük el 50 ml olívaolajjal, és ezt is tartsuk a hűtőben.

Így kell használni

Reggel, délben, este 250 ml levet igyunk meg minden nap a folyadékból,
külsőleg pedig kenegessük be a fájó végtagokat, testrészeket az olívaolajas keverékből esténként. Alaposan dörzsöljük be, majd kössük be egy tiszta pamut ruhával. Hagyjuk így reggelig, majd ébredés után vegyük le a kötést, és mossuk le a bőrfelületet.

Három hét múlva érezni fogjuk a csodálatos eredményt!

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
EGY IDŐS HÖLGY SÚLYOS ÍZÜLETI FÁJDALMAKKAL KÜZDÖTT, A TÉRDE ÉS BOKÁJA ANNYIRA FÁJT, HOGY EGY IDŐ UTÁN MÁR KI SEM TUDOTT KELNI AZ ÁGYBÓL, úgy döntött, kipróbálja ezt!.
error: Content is protected !!