Hirdetés

8 évvel ezelőtt, 2009 elején a Vénusz 7 fokos együttállásban állt a Nappal, éppen a Kos jegyében. Ebben az esetben a Vénusz a Nap körül egy 5 levelű rózsaalakot ír le, így úgy néznek ki innen a Földről, mintha a bolygó és a Nap ölelkezne. Ez pedig felerősíti a szeretet, a szerelem és a szépség energiáit.

Az új Vénusz-ciklus egy új szerelem kezdetét jelenti

A ciklus a Kos jegyéből indul ki, így 2017 a szerelem éve, főleg a Kosok, a Rákok, a Mérlegek és Bakok részére. Akik  ezen csillagjegyek valamelyikébe születtek, érzelmekre, intimitásra, szerelemre, szépségre, pénzügyi javakra számíthatnak ebben az évben.

A Kos csillagjegy a határtalan lehetőségek jelképe, így próbáljunk megélni minden percet az életben, vegyünk részt nagyon intenzíven minden élményben.

Hirdetés

A Vénusz első ciklusa a szűziességet, lelkünk tisztaságát jelképezi, és arra biztat, hogy hagyjuk magunk mögött a múlt fájdalmait, és kezdjünk új életet a következő 8 évre nézve.

 

Az astrobutterfly.com szerint az év legfontosabb asztrológiai történése az idei Vénusz-ciklus indulása. A következő 3 hétben a Vénusz befejezi a retrográd mozgást, és megkezdi a direktben történő mozgást, így mi is tekintsünk előre, és kezdjünk el koncentrálva azon dolgozni, ami igazán érdekel bennünket.

Április 15-től életünk olyan irányt vett, amire mindig is vágytunk, a Vénusz ebben fog támogatni, bátorítani minket, különösen a Bikák és a Mérlegek fognak jól járni, így nekik érdemes kihasználniuk ezt az időszakot.

Az új 8 éves ciklus témája a szerelem, a szenvedély lesz, és minden olyan dolog, ami örömet és boldogságot okoz számunkra. Remek alkalom, hogy felfedezzük önmagunkat, előhozzuk lelkünk mélyéről az igazi énünket, és meghalljuk a szívünk szavát. Minden amire vágyunk, most megvalósulhat, formát önthet. Használjuk ki a Vénusz által sugárzott energiákat!

filantropikum.com

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ennek a 4 horoszkópjegynek hoz gazdagodást és szerelmet a most keződő ciklus, te egyikük vagy?
error: Content is protected !!