Ezt a burmai horoszkópot mindenképp olvasd el! Igaz minden szava

 

Hirdetés

A burmai szerzetesek hitvilága szerint hétfőtől vasárnapig minden napnak megvan a maga túlvilági jelentése és a napokat különböző, szent állatok formájában istenítik. Horoszkópjuk éppen ezért nem a csillagrendszerhez köthető, hanem ahhoz a naphoz, amelyen megláttad a világot.

Ha tudod, milyen napon születtél, kapsz hozzá egy állatnevet és egy leírást, mi az a fő tulajdonság, amely születésed napja alapján hozzád van rendelve, beléd van kódolva.

Ha hétfői napon születtél, szent állatod a tigris

Éles eszű, racionális ember vagy, aki törekszik arra, hogy az élet minden területén sikeres legyen. Akár a tanulmányaidról, akár a munkádról vagy a családi életedről van szó, maximalista vagy. Neked a jó soha nem elég jó, így kitartó lelkesedéssel haladsz életed göröngyein előre. Hajlamos vagy arra, hogy túlhajszold saját magad, figyelj oda: néha muszáj neked is pihenni, kikapcsolódni. Keress hobbit, olvasgass sokat, kirándulj, ha jó az idő. Munkahelyeden a főnök kedvence vagy, de ezt ne értsd negatívan, a kollégáid ámulattal figyelik minden lépésed és szeretnek tanulni tőled. Lehet is!

Hirdetés

Ha keddi napon születtél, szent állatod az oroszlán

Te vagy maga a jóság. Aki erős, toleráns, őszinte és jószívű. Képes vagy a hátadon cipelni a családi ügyeket, de a munkahelyeden vagy a tanulmányaidban is te vagy az, akire bárki, bármikor számíthat. Fáradhatatlan ember vagy, akit ízig-vérig az önzetlensége vezérel. Jóságoddal folyókat szelhetsz ketté. Te vagy az, akinek nem elég a napi egy cserkész jó cselekedet. Egy átlagos napodon feltehetően megmentesz egy fáról lehullott kis madarat, adsz pénzt egy kéregető, idős bácsinak, átsegítesz egy vak nőt a zebrán, segíted az új kollégát eligazodni a feladatokban, szabad idődben a közösségi oldaladon állatmenhelyek, vagy beteg emberek megsegítéséről szóló bejegyzéseket osztasz meg.

Ha szerdai napon születtél, szent állatod az elefánt

Te, te és te. Te vagy a saját világod abszolút középpontjában. Nem szereted a korlátokat, megfulladsz a szabályok hallatán, a szabadságot szereted, a spontán döntéseket, a “gyerünk, ugorjunk fejest az életbe” dolgokat. Te vagy, aki egy céges kiránduláson elsőként jelentkezik bátorságpróbára, te vagy, akit még egy vadvízi evezés vagy egy bunjee jumping sem tántorít el, sőt. Az életedet a saját döntéseid alapján éled úgy, hogy abban semmi előre tervezés nincs. Veled elmenni nyaralni például tuti élmény, amit senki nem felejt el a környezetedben. Mert te tényleg képes vagy úgy elmenni hétfő reggel egy egyhetes nyaralásra, hogy ráböksz a térképre és meglódulsz. Lesz, ami lesz alapon. A társaság középpontja tudsz lenni, hiszen annyi sztorid van a saját élményeidből, hogy éjjel-nappal tudnál mesélni.

Ha csütörtöki napon születtél, szent állatod a patkány

 

És tudom, most megsértődsz. Hogy miért egy ilyen szörnyű állatot kaptál, miért nem olyan aranyosat, mint a tigrisek, vagy a mókusok. Hogy pont patkány. Nos, elárulom, a patkányok a távol-keleti hitvilágban korántsem negatív kicsengésű állatok. Sőt, senki nem gondolná, hogy emberre is lehet ezt a szót mondani és akkor az valami nagyon nem jót takar. A burmaiak szerint a patkányok a legokosabb és legravaszabb állatok a Földön. Te is ilyen ember vagy: vág az eszed, mint a borotva, szellemes vagy, humoros, sziporkázol. Apró lépésekkel mindent elérsz, amit valaha is szerettél volna, mert az eszed megtanított arra is, hogyan legyél türelmes, körültekintő.

Ha pénteki napon születtél, szent állatod a tengerimalac

Kis cukorpók vagy: barátságos, vidám, jó kedélyű. Sok barátod van, szeretnek beszélgetni veled és mindenki tudja: te vagy az, aki meg is hallgatja őket. Odaadóan tudsz szeretni, romantikus vagy, picit elvarázsolt, aki a saját kis rózsaszín világában mindenben a szépet látja meg. Művészi és kreatív vénád van, használd is ki! Jó veled lenni, jó látni a mosolyodat, hallgatni a nevetésed.

Ha szombati napon születtél, szent állatod a sárkány

Kedves hölgy olvasók: nem megsértődni! (Mondja ezt a csaj, akinek a férje néha nevetőgörcsöt kap egy-egy sárkányos viccen és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, olyankor mindig rám néz. És NÉZ.) Te vagy az az ember, aki tökön-paszulyon keresztül is, de befejez mindent, amit elkezdett. Kitartó vagy, egy igazi, nemes harcos. Konkrét célokkal az életedben, amiket meg is valósítasz. Töretlen az erőd, az energiád, a lelkesedésed. Egy dologra figyelj: a türelmet még tanulnod kell!

Ha vasárnapi napon születtél, szent állatod az emberi testben szárnyaló madár, a garuda

Mind a hindu, mind a buddhista vallásban előforduló alak a garuda, amely egy emberi testbe képzelt madár, Indonéziában szent állatnak tekintik. Te vagy a leginkább harmóniát, békét sugárzó ember, akit a szíve irányít. Természetesség, báj és jókedv áramlik belőled, valamint a nyugalom, hogy a válladon tényleg lehet akár fát is vágni. Vigyázz, nehogy kihasználják ezt a tulajdonságodat mások, ne légy ennyire jóhiszemű: a világ sokkal csúfabb, mint ahogyan azt te képzeled, pedig neked van igazad. A világnak olyannak kellene lennie, amilyennek te látod.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ezt a burmai horoszkópot mindenképp olvasd el! Igaz minden szava
error: Content is protected !!