Hirdetés

Vajon neked leszmindig pénzed?

A csillagjegyünk szinte mindenről vall. Belső tulajdonságok, érzelmi élet világ sőt az asztrológusok csupán horoszkóp alapján meg tudják mondani, hogyan állunka  apénzzel.

Kos:

Hirdetés

A Kos a Mars irányítása alatt áll, itt nagyon erős a motiváció, és ha az anyagiakra figyel, akkor a bankszámlája idővel egyre nagyobb pénzzel lesz tele.

Ne hagyja félbe a terveit, ameddig céljait el nem éri. Azonban nem segít az impulzivitás, a célok elérésébe, de egy kis figyelemmel vissza tudja terelni a dolgokat a megfelelő irányba.

Bika:

A Bika erős földes jegy, amely segít megfontolt lépéseket tenni, hogy a bevételei folyamatosan növekedjenek.

A Bika arra született, hogy az anyagi biztonságot mindig meg tudja teremteni, ebben pedig semmi nem tudja megállítani. A Bikák tudják azt is, hogy nem szabad mindent alárendelni a pénznek, hiszen az csak egy eszköz.

Ikrek:

Az Ikrek jó beszélőkével készséggel van megáldva. Az Ikrek kíváncsian jár a világban, hogy adatokat gyűjtsön a jó pénzügyi fejlődés érdekében.

Ha nem megy mindig az út a gazdagodás felé, akkor nem árt felfogadnia egy pénzügyi tanácsadót, aki tanácsokat ad. Nekik az az üzenet, hogy ne kockáztassanak olyan összeget, amelyet nem engedhetnek meg maguknak, mert abból nagy bukta lehet.

Rák:

Az anyagi stabilitás az egyik legelső dolog a Ráknak. A család az otthon, és a pénzügyi biztonság alap. Ezek segítenek a karrier építésében is, mert amibe eddig belekezdett, azt a legjobb tudása szerint vitte végig. Tele van jó ötletekkel, amelyek életében nagyobb anyagi haszonnal járhatnak.

Oroszlán:

Az Oroszlánt tartják a zodiákus uralkodójának, éppúgy, mint az állatvilágban, ezáltal ő mindig megtalálja a luxust. Született vezető, aki a munkahelyén vezető beosztásban jól megállja a helyét, így több pénzt keres a többiekné. Mindig páratlan szerencsével talál állást. Figyelnie kell arra, hogy az egója ne akadályozza a munkájában. Nagyon jó anyagi helyzetbe fog kerülni, de legyen nagyvonalú, ne csak magára költsön és a luxusra!

Szűz:

A Szűz jegyűek mindig maximális erőbedobással dolgoznak, hiszik, hogy egy jó ötlet jelentős anyagi javakat hozhat. A pénzügyi biztonság segít neki megállapodni, és végre maximálisan hinni önmagában és képességeiben. A szorongás legyűrése érdekében, érdemes pénzügyi tanácsadót fogadni, aki segíteni fog ezzel kapcsolatban. Becsülje meg önmagát, és bízzon abban, amit születésekor kapott, mert óriási tehetséggel lett megáldva!

Mérleg:

A Mérleg mindig megfontolt, és jó döntéseket hoz az anyagiak terén. Azonban vannak olyan időszakok, amikor pénzügyileg nagyon visszaesik, de akaraterejének hála, ebből mindig gyorsan kilábal. A legjobb területek számára, amelyekből nagyobb összegekre számíthat, az a művészet, politika, pszichológia, és a rendezvények szervezése. Ügyeljen arra, hogy mindig maradjon a földön, ne kergessen hiú ábrándokat az anyagiakkal kapcsolatban, hiszen szorgalmas munkával, kockázatok nélkül is szert tehet a jólétre.

Skorpió:

A Skorpió misztikus a pénzügyeiben is. Nagyon titkolózó amikor az a kérdés kerül szóba. Képes előteremteni a szükséges erőforrásokat. Különleges képessége van a legjobban fizető munkahelyek megtalálására. A jövedelmező területek közé tartozik a gyógyászat, és a pszichológia. Ezt a jegyek mindig a vágyai és álmai határozzák meg a pénzügyekben. Az önuralom nagyon fontos, akár vezető poszton is megállhatja helyét. Ne feledje, az agyagi helyzetet nekünk kell irányítani!

Nyilas:

A Nyilas jegyűeknek jó jogot tanulniuk, hiszen fejlett igazságérzettel bírnak. A siker másik útja lehet a vendéglátás, vagy az oktatás. A Nyilas irányadó bolygója a Jupiter, amely segít, hogy a szerencsét, és a bőséget követhesse. Tartson ki céljai mellett, és ne hagyja, hogy mások beleszóljanak pénzügyi döntéseibe, hiszen egyedül is számára megfelelő döntéseket tud hozni. Próbálja meg elhagyni a szorongást, és pozitívan, mosolyogva megkeresni a jólét forrását.

Bak:

A Szaturnusz irányítja a Bakot. A Bakot stratégiukus gondolkodás, és nagyfokú kitartás jellemzi, céljaikat minden áron, teljes erőbedobással viszi véghez. Ameddig érzelmi alapja erős, addig bármit meg tud csinálni, hiszen neki ez a fő mozgatórugója. Szüksége van örömforrásra, hogy megtartsa egyensúlyát, és hideg fejjel tudjon gondolkodni. Próbáljon meg olyan állásban elhelyezkedni, ahol a szórakozás is jelen van. Merjen nagyot álmodni, és célozza meg a csillagokat!

Vízöntő:

A Vízöntő mindent előre tervez, így nincs ez másképpen az anyagiakkal sem. A technológiában vagy a szociális szolgáltatások körül lelheti meg a gazdagság forrását. Akár a tudományban is szerencsét próbálhat, hiszen ebben az ágazatban kamatoztathatja egyedi gondolkodásmódját és profizmusát. A Vízöntő nem materialista személy. Az azonban ne feledje, hogy a pénz megadhatja a szabadságot, és még sok más alternatívát.

Halak:

A Halak nem túlzottan ismeri a pénz igazi értékét. Amikor rájön, hogy kellene neki pénz, nagyon ambiciózus és határozott tud lenni, de általában nem képes jól beosztani az összegeket. Ezek ellenére azonban neki való munka lehet a pszichológia, egészségügy, és a kreativitást igénylő állások, hiszen itt jól kiélheti azt, amilyen képességekkel rendelkezik. Hallgasson meg minden tanácsot, és próbáljon ki minden lehetőséget amelyet az élet ad!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Itt vannak a horoszkópjegyek, amelyeknek mindig lesz pénze! Köztük vagy?
error: Content is protected !!