Több csillagjeggyel is összeillik mindenki, de a legnagyobb boldogságot csak egy hozhatja meg számára, nem az amelyikre gondolnál!

Hirdetés

Kos

A tüzes Kosnak jó párja lehet az Oroszlán, a Nyilas, kijön a levegőjegyekkel, de a titkos párja mégsem ezek közt keresendő. A bájos, érzékeny Halak hozza ki a legjobbat a vad Kosból. A Halak meglágyítja a szenvedélyes tűzjegyet, elviseli erőszakos természetét, egyikőjük sem sérül a kapcsolatban.

Hirdetés

Bika

Bármily meglepő, nem a Bak vagy a Szűz teheti leginkább boldoggá a kényelmes, széplelkű Bikát, hanem a Mérleg. Mindkettőt a Vénusz uralja, tökéletesen megértik egymást, de sosem unják meg, mint két földjegynél gyakran előfordul, mert mégis van sok különbözőség.

Ikrek

A levegős Ikrek gyakran házasodik Vízöntővel Mérleggel, esetleg Nyilassal, de a legboldogabb egy Szűzzel lehet, mivel mindkettejüket a Merkúr irányítja, ezért olyan titkos egyetértés van köztük, mint senki mással.

Rák

A Rák titkos favoritja nem a Skorpió, a Halak vagy a Bika, ami csak összetöri szívét, hanem a tüzes Oroszlán. Mivel egymás mellett vannak a horoszkópban, titokban nagyon jól kiegészítik egymást. A Rák ajnározza az Oroszlánt, a végtelenül lojális oroszlán pedig biztonságot ad a Ráknak.

Oroszlán

A Ráktól mindent megkap, amire szüksége van: gondoskodást, figyelmet, hűséget és kényelmet. Nyugodtan lehet önző is, mert párja ezt nem bánja, sőt szívesen helyezi előtérbe a kapcsolatban. A Rák mellett az oroszlán nem kóborol, még a hűségre is hajlandó.

Szűz

A precíz, kissé válogatós Szűznek az alkalmazkodó, mégis mindig szórakoztató Ikrek a tökéletes partner. Nem sértődős, jól tűri a kritikát, hasonlóan szereti a testét karban tartani, sohasem unatkoznak együtt.

Mérleg

A Mérleg klasszikusan a többi levegőjeggyel érti meg magát, de az ilyen kapcsolatok túl intellektuálissá, légiessé válhatnak. Egy Bikával viszont olyasmit adhatnak egymásnak, amiről a másik álmodni sem tudott. Mélységet és kényelmet.

Skorpió

A vízjegyű Skorpió legmeglepőbb, mégis tökéletes partnere a Nyilas. A vidám, napfényes Nyilas lazítja a Skorpió végletes, fekete-fehér gondolkodását, eltereli figyelmét a mély, zavaró érzelmi problémáktól. Megtanítja megbocsátani, és könnyedébben kezelni az életet.

Nyilas

A Nyilas nem a Kos vagy az Oroszlán tökéletes párja, nem is a hasonlóan szabadságszerető Vízöntőé. Egy Skorpió megtaníthatja neki a kötődést, az érzelmi kifejezést, amit más jeggyel nem élhet át. Ráadásula Nyilas tud alkalmazkodni a fixjegyű Skorpióhoz, ezért nem lesznek köztük pozícióharcok.

Bak

A Bak titkos párja a Vízöntő. Ugye, milyen meglepő? A strukturált, célorientált Bak mindig az élet praktikus oldalát nézi, de nem mindig képes meglátni az újat. Így a Vízöntő új perspektívákat nyithat a számára, amiket ő aztán nagyszerűen tud alkalmazni.

Vízöntő

A legjobban egy Bakkal jár. A Bak megtanítja, hogy nem elég az élet újdonságait észrevenni, amiben a Vízöntő a legjobb, időnként struktúrába is kell szervezni a mindennapokban azt, amit megismerünk. Az anyagi vagy akár más jellegű sikeres élethez célok, stratégiák és kitartás kell, amelyekben a Vízöntő nem mindig erős.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ezzel a csillagjeggyel leszel a legboldogabb horoszkópjegyed szerint
error: Content is protected !!