Igazi flörtöket, izgalmas szerelmeket ígérnek az égiek a legtöbb jegy számára, és van, akinek végre mesébe illő módon kérik meg a kezét. Az biztos, hogy rég nem volt már ilyen izgalmas őszöd, úgyhogy készülj, hiszen sok minden vár rád a szerelemben!

Hirdetés

Kos:
III.21. – IV. 20.

A Vénusz miatt végre a boldogságé lesz a központi szerep a szerelem terén. Amíg eddig gyakran mentél bele rengeteg konfliktusba és többnyire te provokáltad ki a párodnál a veszekedést, végre most te leszel az, aki először lobogtatja majd a fehér zászlót.az ősz pedig ugyanúgy fog kedvezni a tartós párkapcsolatban élő Kosok számára, mint azoknak, akik csak egy röpke flörtre vágynak. A csáberőd ugyanis észrevehetetlen lesz az ellenkező nem számára. Csak vigyázz, hogy nehogy a kelleténél több vasat tarts majd a tűzben, hiszen könnyen lebukhatsz!

 

Bika:
IV. 21. – V. 20.

A szerelem központi helyet foglal el az életedben az év végén. A már meglévő párkapcsolatodban a Mars és a Nap együttes közbejárásával új irányt vehetnek a dolgok. Viszont ha ki akarnál lépni egy mérgező kapcsolatból, minél hamarabb tedd meg, hiszen az könnyen negatívan kihathat az egészségi állapotodra, vagy a karrieredre is. A szingli Bikák sem maradnak sokáig egyedül: a bolygók főleg olyan románcot jeleznek, amely ugyan először barátságnak indul, de később óriási szerelem lehet belőle. Csak nyisd ki a szemed és ne félj meglátni azt, aki már így is rendkívül fontos neked és ki tudja, talán több is lehet ebből szimpla barátságnál.

Hirdetés

 

Ikrek:
V. 21. – VI. 21.

Most gyökerestül megváltozik a szerelemről eddig kialakított képed. A párkapcsolatban, házasságban élők ugyanis sokszor érzelmi hullámvölgyekben találják majd magukat és ha nem tudják kifejezni a partnerük számára azt, amit legbelül éreznek, akkor könnyen egyedül találhatják magukat egyik napról a másikra. De ha a negatívumok helyett a pozitív dolgokra koncentrálsz a pároddal, akkor könnyen továbblendülhettek a problémáitokon és egy új szintre léphettek. Ha pedig egyedül élsz, ne habozz sokat és ne legyenek hiú ábrándjaid a szőke herceggel kapcsolatban, hiszen tudjuk, hogy tökéletes férfi nem létezik. Csak majdnem tökéletes, aki kizárólag rád vár. Vele viszont találkozni kell, úgyhogy mozdulj ki a négy fal közül!

Rák:
VI. 22. – VII. 22.

Végre elérkezik az az időszak az életedben, amikor a szerelmi életed néha tündérmesébe illő lesz. A Rákok mindig is legbelül hihetetlen érzelmi viharokat élnek át, ősszel viszont végre a legtitkosabb álmaid is valóra válnak! Felejtsd el a bűntudatot, ne ostorozd magad a múlt miatt, hanem indíts tiszta lappal és habzsold az élvezeteket, hiszen maximálisan megérdemled. Az érzelmeidet, gondolataidat pedig ne félj megosztani a partnereddel, elvégre ő nem egy gondolatolvasó. Ha pedig partnerre vágysz, az év második felében lesz nagyobb esélyed megtalálni az igazit.

 

Oroszlán:
VII. 23. – VIII. 23.

Az év második fele sorsdöntő lehet a szerelmi életed területén: vagy házasság, egy gyermek születése, összeköltözés van kilátásban, vagy pedig egy nagy szakítás. Mindkét opciónak örülni kell, hiszen így az életed is egy teljesen új irányt vehet nemsokára. Persze nehéz lesz megszokni a változásokat, de hidd el, ez kell ahhoz, hogy lelkileg is egy magasabb szintre kerülj. Az év második fele már egy kicsit nyugodtabb időszakot jelez: ekkorra már mindent átrághatsz a partnereddel, hogy hogyan tovább, ha pedig szakítás történt, végre találkozhatsz egy izgalmas személlyel. Ez a szingli Oroszlánokra is igaz lesz, ők is a szülinapjuk után eshetnek szerelembe.

 

Szűz:
VIII. 24. – IX. 23.

Tudjuk, hogy nem szereted a hirtelen változásokat, a meglepetéseket és a csöpögős érzelmeket, de ezeket mind át fogod élni. Ha még nem találtál partnerre, a Mars és a Vénusz végre elhozza neked az ideális személyt, akibe azonnal beleszeretsz. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor készülj fel arra, hogy egyik napról a másikra megváltozhat minden, de ez főleg rajtad fog múlni és azon, hogy hogyan kommunikálsz a partnereddel. Ha folyamatosan csak okoskodsz, ne lepődj meg azon, ha hoppon maradsz, viszont ha figyelmesen végighallgatod a másikat és te is felfeded az érzelmeidet, akkor óriási szintet léphet a kapcsolatotok és akár házasság is lehet belőle, ha még nem került esküvőre sor.

 

Mérleg:
IX. 24. – X. 23.

Ámornak lesz pár megpróbáltatásaősszel, de ha nem hagyod magad a negatív árral sodródni, akkor tartós boldogság vár rád. Még akkor se hagyd el magad, ha véletlenül szakításra kerülne a sor, hiszen a Mérleg csupán egy kacsintással képes az ujja köré csavarni bárkit. Fedezd fel magadban újra a csáberőt és ne félj azt bevetni a randin, a siker ugyanis garantált. Az év első felében lehetnek rázós szerelmi viszonyaid, viszont őszre rendeződik majd minden és végre megtapasztalhatod azt, hogy milyen érzelmileg kiegyensúlyozottnak lenni. Az egyensúlyt megtalálni mindig is a legnagyobb kihívást jelenteti a számodra, viszont most hatványozottan próbálj meg főleg a szerelmi életedben erre összpontosítani.

Skorpió:
X. 24. – XI. 22.

A szerelmi életed mesébe illő lesz, kedves Skorpió! Egyébként sem panaszkodhattál, hiszen az utóbbi időben majdnem minden rendben volt a szerelmi életed terén, ámszülinapod környékén mindez csak még idillikusabbnak ígérkezik! Hallgass az ösztöneidre és találd meg életed nagy szerelmét! Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor érdemes lesz kompromisszumokat kötnöd a partnereddel, hogy előrébb tudjatok egyet lépni. Tudjuk, hogy nem szívesen alkudsz meg mással, de ez lesz a kulcsa annak, hogy életed egyik legboldogabb évének nézz elé! A titkolózást is felejtsd el, viselkedj őszintén, és játssz tiszta lapokkal!

 

Nyilas:
XI. 23. – XII. 21.

Imádsz kalandozni a szerelemben is, viszont készülj, mert olyan érzelmi hullámvasúton találhatod magad, ami még neked is sok lesz. Érdemes lesz egy pillanatra megállnod és nyugodtan szemlélni a körülötted folyó dolgokat. Hidd el, olyasmikre derülhet fény, amit idáig nem láttál. A Vénusz segít majd áthidalni a problémákon és a szakítás okozta nehézségeken. Viszont hagyj fel azzal, hogy a világ csakis kizárólag körülötted forog! A partnerednek ugyanis könnyen elege lehet a manipulációdból és abból, hogy sokszor gőgösen viselkedsz. Ha nem akarod, hogy miattad ne menjenek jól a dolgok, akkor végezz egy kis önismereti tréninget és fejleszd magad ilyen téren! A szinglik is csak így találhatnak maguknak párt, ha egy kicsit visszavesznek az irányításból és hagyják magukat „behálózni”.

 

Bak:
XII. 22. – I. 20.

Izgalmas újdonságok várnak rád ősszel! Ha egyedülálló vagy, akkor felejthetetlen kalandok várnak rád, ha pedig kapcsolatban élsz, akkor a partnered eddig nem látott arcát ismerheted meg. Így pedig csak még jobban fellobban a régi láng és ismét őrülten szerelmes leszel. Vigyázz viszont arra, hogy ne erőltesd rá az akaratodat a másikra, hiszen könnyen feltűnhet a színen egy harmadik fél, aki csúnyán belerondíthat a kapcsolatotokba. Ne hagyd, hogy ez megtörténjen, inkább vedd lazábbra a dolgokat! Hidd el, ez a partnered számára is imponáló lesz és szó szerint újra meg fog őrülni érted.

 

 

Vízöntő:
I. 21. – II. 19.

Ha eddig féltél attól, hogy a parteredet valahogy nem sikerült kiismerned és éppen ezért nem tudsz vele hosszú távra tervezni, akkor van egy jó hírünk: most mindenre fény derül és gyorsan rájössz arra, hogy kivel élsz egy fedél alatt (vagy kivel még nem). Nyugodj meg, a bolygók boldog szerelmi életet jeleznek, úgyhogy engedd el magad és ne agyalj felesleges dolgokon. A csáberőd sokszorosára nő, amit a szingli Vízöntők alaposan kihasználhatnak: egyszer csak azt fogod látni, hogy többen szeretnének a közeledbe férkőzni. Valósággal dőzsölsz a férfiakban, azonban csak egy valaki érdemli meg igazán a szerelmed. Őt pedig ne félj meglátni!

Halak:
II. 20. – III. 20.

A Halak számára igazán pörgős őszt jeleznek a bolygók. Sokat hezitálhatsz azon, hogy ki mellett állapodj meg, hiszen rengetegen udvarolnak majd neked. Ha kapcsolatban élsz, most ne félj elmondani és feltárni az érzelmeidet, hiszen a partnered sokkal megértőbb lesz így veled a későbbiekben. Dinamikus, mozgalmas kalandokra számíthatsz, de csak akkor, ha maximálisan átéled az „itt és most” érzését. A szenvedély lesz a kulcs ahhoz, hogy igazán boldog légy. Na és a bátorság, hogy belemenj olyan dolgokba, amikben még nem igazán volt részed. Legyen az egy heves flört, vagy épp házasság és családalapítás a szerelmeddel.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Nagy őszi szerelmi horoszkóp minden jegynek
error: Content is protected !!