Borzalmas miken kellett átesnie…

Hirdetés

 

Rékasi Károly szomorú története még mindig nem zárult le. 25 hónappal ezelőtt esett meg tragikus balesete.  Azóta minden fejreállt az életében. Azóta máig nem tudott rendesen dolgozni és ennek következtében rossz anyagi helyzetbe is került.

Szinte két évig csak mankóval tudott járni, színpadi szerepeket nem tudott vállalni és a Barátok köztben sem tudott játszani, csak ülőmunkát végezhetett, így szinkronszokat volt kénytelen elvállalni csupán. Kollégái is támogatták őt anyagilag, de rendesen össze kellett húznia a nadrágszíjat, ami mélyen érintette őt lelkileg. Őszintén vallott pénzügyi helyzetéről.

“Két év alatt természetesen elfogytak a tartalékok, össze kellett húzni a nadrágszíjat, voltak nehéz helyzetek, és nem szégyellem bevallani, hogy mennyire örültem, mikor sok hónap után megszűnt a rezsi hátralékom. Az autómat is el kellett adnom, és most a fiammal egyidős autóval járok, ami nem épp kellemes ebben a nagy hőségben. De nem panaszkodom, kezdenek helyreállni a dolgaim. Próbálok nem a bírósági ügyre, hanem arra koncentrálni, hogy hamarosan visszatérhetek a színpadra.”

Hirdetés

Életének párja, Pikali Gerda mindenben támogatta a nehéz időkben, hálás is neki a színész. Édesanyjának is sokat köszönhet, aki tartotta benne a lelket. Ismerősei azt állítják, természetes, hogy feszült és ideges, hiszen tehetetlen, hogy önhibáján kívül nem tud dolgozni már évek óta. A rezsit, a sárga csekkeket pedig neki is be kell fizetni és még gyerekekről is gondoskodnia kell. „Már rég feladtam, hogy harcoljak, elfogadtam, hogy nem tudok csinálni semmit, ez már nem rajtam múlik, csak várom a következő papírokat.” – mondta el egy lapnak.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Rékasi már feladta, nem küzd tovább!
error: Content is protected !!