Minden csillagjegy máshogy áll az élethez, egyedül semmire sem megyünk, de mindenkinek megvan, kivel kell társuljon, hogy elkezdjen dőlni hozzá a pénz

Hirdetés

Kos

A Kos ösztönösen jó a dolgok elindításában, ritkán téved. Fontos, hogy ne fogja vissza magát, mert a gyáva Kosnak sosem lesz pénze. A kitartása viszont nem megfelelő, ezért legjobb, ha van egy Bika jegyű körülötte, aki türelemmel elvégzi, akit a Kos elkezdett. Ez lehet üzlettárs, kolléga vagy akár szerelmi partner is.

Hirdetés

Bika

A Bika szereti a pénzt, de sajnos kissé lusta, ezért nem árt, ha egy Nyilassal van szoros kapcsolatban, aki bár a pénzügyekhez nem ért, lustának nem nevezhető, és energizálja a Bika kényelemszeretetét. Együtt nagy dolgokra képesek pénzügyekben.

Ikrek

Az Ikrek ügyes kommunikátor, szereti a pénzt és megszerzi. Csak sajnos el is költi, és nem stratéga, nem árt, ha van egy Bak barátja, aki pocsék kommunikátor, viszont látja a rendszereket, megtervezi a jövőt, és nem hagyja, hogy az Ikrek azonnal elutazza, amit megszereztek.

Rák

A Rák nagyon jó pénzügyekben, kivéve, amikor rájön a költési roham, mert éppen rossz a kedve. És inkább beosztó, mint megszerző típus. Egy Oroszlánnal, akinek minden arannyá válik a kezében, jó üzlettársak lehetnek. Az oroszlán mer nagyot álmodni, a Rák pedig beosztja. Ráadásul felvillanyozza a Rákot, akinek elmúlik a rossz hangulata.

Oroszlán

Minden Oroszlán mellé egy Szűzet kellene állítani, aki szerénységével, beosztásával ellensúlyozza az Oroszlán nagyvonalú életvitelét, és ráadásul hagyja, hogy az Oroszlán nagyot álmodjon, segít neki a megvalósításban.

Szűz

A Szűz nagyon ért a pénzhez, megtakarít, jó stratéga, csak néha bátortalan, elvész a részletekben, lefagy. Őt egy könnyed Ikrek tudja ellazítani. Kihozza belőle a céljait, és együtt nagy vagyonra tehetnek szert.

Mérleg

A Mérlegek nem igazán értenek a pénzhez, de ezen a gyűjtögető Rák segíthet. Mindketten indító jegyek, így létre tudnak hozni új dolgokat, de a Mérleg inkább emberi viszonyokban, míg a Rák a család életében indít el dolgokat. A Mérleg okossága és a Rák intuíciója együtt nagyszerű eszköz lehet.

Skorpió

A Skorpió amit elhatároz, azt véghez viszi, sokszor más pénzéből kiindulva teremt nagy vagyont. Ez nem azt jelenti, hogy elveszi a másét, hanem azt, hogy kölcsönből vagy mástól kapott alapból tud kiemelkedni. A Skorpió jól ismeri minden ember indítékát, de nem mindig látja meg az új utakat. Ebben egy Vízöntő partner lehet nagy szolgálatára.

Nyilas

A Nyilas igazi álmodozó, de nagyon okos és tehetséges. Érdekes módon belőle egy még nála is nagyobb álmodozó, a Halak hozhatja ki a realista, pénzügyekben bölcsebb embert. A Halak ráérez a dolgokra, a Nyilas felkutatja az igazságot, együtt még meg is gazdagodhatnak.

Bak

A Baknál nem kell jobb üzletember, csak ne lenne olyan vak az emberi lelki dolgokra, akkor előbb célhoz érne, így sokat kell bukdácsolnia, mire a csúcsra ér. Egy Skorpió, aki ismeri az összes emberi indítékot, legtitkosabb szándékot, nagy segítségére lehet a Baknak az üzleti életben.

Vízöntő

Spórolós, stratéga, és látja a jövőt. Nem is igen lehet kifárasztani. Viszont néha nem értik őt az emberek, ezért nehezebben tud előrejutni az üzletben. Kell mellé valaki, aki előrelendíti őt. A Kos nagyszerű partner lesz ebben, ráadásul a Vízöntő az egyeten jegy, amelikre a Kos még hallgat is.

Halak

A Halak tele van nagyszerű intuíciókkal, amiket nem mindig tud hasznosítani. Nem tudja rendszerbe rakni megérzéseit. Itt lehet hasznára egy kiegyensúlyozott és logikus gondolkozású Mérleg.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez a jó tanács rengeteg pénzhez juttat csillagjegyed szerint. Fogadd meg!
error: Content is protected !!