Andrej Kurvravtyev, Omszk városában élő 31 éves férfi, egész Oroszországban híressé vált arról, hogy egyedül neveli 6 gyermekét. Nagy tragédia, ami ezzel a fiatalemberrel történt. Felesége rákbetegségben hunyt el, ezért fiatalon özvegyen maradt…

Hirdetés

Az újságíróknak köszönhetően Andrej története gyorsan elterjedt, majd több száz levelet kapott egyedülálló hölgyektől, akik át vették volna a feleség szerepét. Néhányan közülük még találkoztak is Andrejjal, de általában az első találkozás után egyértelmű volt, hogy nem léphetnek be a család életébe.

Egyik nap azonban érkezett egy levél egy Ljuda nevű hölgytől. A nő sorai nagyon megtetszettek Andrejnak, ezért megbeszéltek egy időpontot, amikor találkozhatnak. A találkozóra Andrej magával vitte az összes gyermekét is.

Ljudának első pillanattól kezdve megtetszett az apa jósága, ahogy bánik a gyerekeivel. Ljudát is gyorsan megkedvelték a gyerekek, Andrew egyik kislánya a nő ölébe ült és az egyik fia azt mondta: „Tartsuk meg, mert jó lelkű.”

Hirdetés

Ljuda, akinek már volt egy gyermeke az első házasságából, elmesélte, hogy nemrég azt álmodta, hogy 7 gyereket fog felnevelni. Másnap pedig meglátott egy újságcikket Andrejról és gyermekeiről az újságban.

„Első levelemben Andrejnak csak erkölcsi támogatást kínáltam. Akkor még nem tudtam, hová fog fejlődni a kapcsolatunk. Mindig is sikeres voltam a férfiaknál, de nem gondoltam, hogy egy ilyen erős férfinak is megfelelő leszek. – mesélte a nő.

Ljuda és Andrej 90 km-re élt egymástól, de ez nem volt akadály, hogy a kapcsolatukat fenntartsák: nemsokára az asszony fiával Andrej házába költözött.

Meglehetősen szerény esküvőt szerveztek. Egy kis falusi templomban házasodtak össze, aztán egy rövid nászútra mentek, addig a gyerekeket a nagyszülőkre bízták. A nászútról hazatérve nagy meglepetés érte őket. A sors két másik gyerekkel is megajándékozta őket. Andrej és Ljuda egy rehabilitációs központban ugyanis olyan embereken próbáltak segíteni, akik az alkohol és a kábítószer rabjai lettek. Az egyik beteg meghalt, és két árva gyermeket hagyott hátra. Andrej és Ljuda úgy döntött, hogy örökbe fogadja a két árva kislányt.

– Én és Andrej tudtuk, hogy ezek a gyerekek nem kellenek senkinek, és arra gondoltunk, hogy ha 7 gyermeket fel tudunk nevelni, akkor 9-el is megbirkózunk. Azt mondják, hogy sokkal nehezebb egy gyermeket nevelni, mint többet. Ez így igaz! – mesélte Ljuda, aki felmondott munkahelyén, annak érdekében, hogy gondoskodni tudjon a gyermekekről. A fiatal hölgy napja minden reggel 6:30-kor kezdődik, ünnepnapokon is!

– Eleinte nem hittem volna, hogy ilyen sok munkát el lehet végezni, de Andrej megtanított, hogyan oszthatom be az időmet. Most még pihenésre is van időm. – mesélte a 9 gyermekes anyuka.

(Buzzblog)

– buzzblog.eu

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Felesége halála után egyedül nevelte a hat gyermeket… de nézze, mivel jutalmazta meg a sors!
error: Content is protected !!