Az univerzumban a rosszaság mellett ugyanannyi jó is van, csak nem mindig vesszük észre és ez a többi emberre is áll.

Hirdetés

 

Most itt az az 5 csillagjegy, akikben mindig vakon hihetsz, akik nem ismerik a az álságosságot, hamisságot, csak a hű barátságot.

1. RÁK

A Rák horoszkópban születettek nagyon  jó lelkűek, mindig figyelnek másokra, és igyekeznek mindenkinek boldogságot nyújtani. Az életüket erkölcsi normák szerint élik, ezek közül az egyik legfontosabb az őszinteség, ami azért van, mert sokszor megégették magukat azzal, hogy megbíztak egy hazug emberben.

Hirdetés

2. OROSZLÁN

Egy Oroszlán lojalitásáért cserébe csak hűséget vár el. Az Oroszlánok utálják a hazugságot, a hamisságot, és bárkivel, akit ezen tetten érnek, megszakítják a kapcsolatot. Könnyen megállapítják valakiről, hogy hamis a szándéka, nehezen lehet egy Oroszlánt átverni.

3. SKORPIÓ

A Skorpiók olyanok, mintha rendelkeznének egy beépített hazugság-érzékelővel. Könnyedén rájönnek, ha valaki be akarja csapni őket, és az illetővel utána nem kegyelmeznek, azonnal rácsapják az ajtót a csalóra. A hamisságot egyszerűen nem tűrik.

4. VÍZÖNTŐ

Legtöbb esetben a Vízöntők könyörületesek és képesek megbocsátani, mert tudják, hogy minden ember hibázhat. Azonban egyszer belefér minden ember részéről egy hazugság, de már kétszer nem bocsátja meg a Vízöntő sem, ha átverik. Az életüket elvek alapján élik, amelyekhez hűen ragaszkodnak.

5. HALAK

Nem minden ember örül annak, ha a legjobb barátja Halak csillagjegyű. Miért? Mert ez az ember kíméletlen őszinteséggel megmondja a frankót. Ami a szívén, az a száján, nem finomkodik, és nem nézi el a hamisságot.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Az 5 legigazabb csillagjegy, te köztük vagy?
error: Content is protected !!