Fáj­dal­mas be­je­len­tés: ha­tal­mas da­ga­na­tot ta­lál­tak a szí­nésznő fe­jé­ben

A szép­sé­ges so­ro­zat­sztár meg­ál­lás nél­kül dol­go­zott, mikor vá­rat­la­nul meg­tudta: azon­nal or­vosi se­gít­ségre van szük­sége.

Hirdetés

Kate WalshA Grace klinika sztárja most beszélt először két évvel ezelőtti, titkos műtétjéről: három nappal azután, hogy megtudta, egy citrom méretű daganat nőtt az agyában, már kés alá is feküdt.

A színésznő szerint a szervezete így jelezte, hogy pihennie kell, és nagyon szerencsésnek tartja magát, amiért időben orvosi segítséget kapott.

Fotó: Europress / Robyn Beck - AFP
Fotó: Europress / Robyn Beck – AFP

Őrült tempóban és nagyon keményen dolgoztam akkoriban, talán heti 80 órákat is, így nem csoda, hogy kimerültem

– mondja a 49 éves színésznő.

Hirdetés

Walsh a jelek hatására életmódváltásra készült, de a tünetek súlyosbodtak: néha mozgáskoordinációs problémái voltak, és gyakran a beszéddel is küszködött, sokszor nem tudta befejezni a mondatait. Ezért úgy döntött, orvoshoz fordul.

A rendelőben azonban lesújtó diagnózis várta: egy méretes daganat fejlődött ki az agyában – szerencséjére egy jóindulatú meningeomáról volt szó. Walsh-t azonban sokkolta a hír, asszisztense egyeztetett az orvossal a műtét részleteiről, mert a színésznő csak a betegségre tudott gondolni.

A műtét azonban tökéletesen sikerült, a gyönyörű színésznő gyorsan felépült, és azt mondja: nem felejti el, milyen leckét kapott az élettől.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Fáj­dal­mas be­je­len­tés: ha­tal­mas da­ga­na­tot ta­lál­tak a szí­nésznő fe­jé­ben
error: Content is protected !!