Csak úgy szállnak ki a milliók Csősz Boglárka erszényéből, ha  nekiindul, hogy vegyen magának pár rendes ruhát vagy kiegészítőt.

Milliárdos férje, Burek nem szidja meg a nejét, ha sokat költ, sőt még csak nem is tesz megjegyzést ilyenkor. Az Apám beájulna című film egykori sztárja most a Viasat3 Feleségek luxuski­vitelben című tévéshowban szerepel. A műsorban mi is megnézhetjük azt az 1300 négyzetméteres luxuskecót, ahol török férjével és az őket kiszolgáló alkalmazottakkal tengeti életét.

Hirdetés

– Volt, hogy egy vásárlás során elköltöttem 20-30 ezer eurót (6-9 millió forint) Nem volt kevés. Azért minden alkalommal nem szoktam ennyit költeni – mondja a modell, amikor a Bors az életmódjáról kérdezi, és megtudjuk, hogy Bogi nem ingyenélő, már producerként is kipróbálta magát.

Minden forgatáson Csősz Bogira (középen a sminkben) kell várni, mert ő akar lenni a legszexibb feleség – árulta el egy stábtag

– Két filmem elkészült, de van egy szépséghálózatom, és két szépségklinikám is. Az esküvőm pedig olyan volt, amilyenről minden nő álmodik. Hétszáz vendég ünnepelt velünk – meséli.

– Mindig milliós ékszerek és több százezres ruhák voltak Bogin. Olyan fontos volt neki, hogy ő legyen a feleségek között a legdögösebb, hogy mindig rá kellett várni a legtöbbet. Jól megizzasztott bennünket. Egyszer például az isztambuli Forma–1-pályán Porschét hajtottak a lányok, és csak emiatt a jelenet miatt Bogi vett egy ugyanilyen márkájú cipőt, hogy stílusos legyen.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

9 milliót költ el egy nap Csősz Bogi
error: Content is protected !!