Hiába jön a rossz idő, az október felkavarja az állóvizet a szerelemben a legtöbb jegy számára!Kos:

Hirdetés

III.21. – IV. 20.

Minden jól alakul, s az emiatt kialakuló önbizalmad persze, hogy a szerelmi életedre is kihat. A sok kokketálsá hatására – meglehet, munka közben – elkaphat egy nagy szenvedély, amitől nem is olyan könnyű megválni! Megválni? De hát te nem is szeretnél! A természet télbe borul, de nálad mintha még mindig kikelet lenne! Szép és vonzó vagy, nem sajnálod a pénzt új ruhákra, ékszerekre – csábítasz, ha akarsz, ha nem! Kedveseddel is teljes az összhang, akár újra feléledhet minden.

Bika:
IV.21. – V.20.

A visszahúzódó lelkeddel ellentétben, egyre nagyobb életkedvvel megéled vágyaidat, vonzod a szerelmet. Képtelenség szépséged, kifinomult jó ízlésed felett szemet hunyni. Ne is lepődj meg, ha sokan táncolnak körülötted – akár az utcán találva rád, szólítva le – megbűvölsz mindenkit! Ám naív vagy, minden szép szót ne higgy el – legyél résen! Ha már régen együtt élsz kedveseddel, most oly nagy összhang keletkezhet, mely előhívja a régi szép időket, s újra egymásra találva, akár tengerekké is válhattok.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Odarakod a szívedet a szerelembe, éhezel rá, keresed, körbe is fognak sokan, akár mély érzésekkel. Előző életből jövő viszonyok is lehetnek ezek, melyek nagy hatással vannak rád. Máskor nem igen figyelsz az apróságokra, a mélységekre, legtöbbször csak racionálisan gondolkodva, több vasat tartva a tűzbe könnyed vagy – de most kihoznak belőled minden mélységet, gondoskodó szeretetet, odafigyelést. Ragyogsz is! Nem mástól, valójában magadtól, a benned levő nagy érzelmektől.

Hirdetés

Rák:
VI.22. – VII.22.

Teljes harmónia van benned. Összhangban vagy magaddal, vágyaiddal – táncolsz, kacagsz, szeretsz. Egyszerre szabadon, ugyanakkor mindent odaadva, a másikat érezve. Szinte semmit nem kell tenned, mégis ragyogsz. Rajtad a világ szeme, s dehogy bánod! Érzelmesen, sejtelmesen, flörtölve, táncra hívva vonzod hódolóidat – akiknek minden szavát el ne hidd! Maradj a valóságban, az álmok mellett figyelj is! Ne a szavakat, de a tetteket – azok beszédesek! Régen együtt élt pároddal nagy szeretetben vagytok.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Miért vagy türelmetlen? A szerelemben a gyorsaság, a „rögtön akarom” tönkre tesz mindent! Kár lenne, hisz a mostani érzelmes hangulatoddal csodákat tudsz teremteni! Kedves, csinos és nagyon szép vagy. Nem is sajnálsz semmi áldozatot, hogy minden szempontból „király” legyél – se pénzt, se a sportba tett energiát. Élmény hallgatni, ahogy beszélsz, levéve minden kiszemeltedet a lábáról – diplomatikus és finom vagy. Régen együtt élt pároddal csak felpezsdítenek az enyhe viták.

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Kivédhetetlenül itt a szerelem – ne tiltakozz, ne félj! Hagyd, hogy vigyen, engedd – általa alakulsz! Mélységében változtat, szinte kicserélnek – egy érző, hittel teli lélekké válsz szerelmed áradása által. Elhiszed magadról mindazt a szépet, azt a jót, amit egyébként nem mersz – hisz a kételkedések nem engedik – s valóban széppé, jóvá, sugárzóvá válsz. Igen, most a divat is jobban érdekel, hisz nem akarsz a háttérben, „szürke egérként” meghúzódva maradni. Engeded, hogy lássanak, merd megmutatni boldogságodat!

Mérleg:
IX.24. – X.23.

Szerelmes szívedet viszed mindenhova, hirdeted, hogy „itt vagy”, boldogságra lel, aki rád talál. Viszed is neki ágyba a reggelit – olyan vagy, mint egy kis napsugár! Azért csak csendesen, mert álomvilágodba könnyen beléphetnek azok is, akikről érezhetnéd, ha figyelnél, hogy nem az, akit vársz! Ha már benne vagy a csalódásban, s kisírtad magad, sportolj egy nagyot! Vond le a tanulságot – s ezután csak annyit adj, emennyi szívből jön – akkor senki nem tud becsapni, kihasználni!</h2>mérleg:

 

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Egy mélyreható beszélgetés vagy egy csendes, de annál nagyobb erővel sugárzó mozdulat nagyon feltűnővé tehet valakit számodra. Képes megmozgatni benned mindent, s ha te akarsz valamit, akkor addig úgy sem nyugszol, míg meg nem szerzed magadnak. Csak ne türelmetlenül, ne erőből, akaratból tedd, hisz akkor épp a lényeget veszíted el! A titkok is izgalmassá tehetik szerelmi életedet, bár ne felejtsd, hogy mindennek ára van – izgalmakat lehet máshogy is találni!

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Ha nem férsz a bőrödbe – ne csodálkozz! Feszít az energia, sugárzod a szerelmet. Nagyon szép vagy. Nem tehetsz róla, hogy annyian vannak körülötted, annyian vágynak rád – ami persze erőt, lelkesedést ad még neked is. Fontosak a jó ruhák, nem sajnálod rá a pénzt. Talán most belső hangodra hallgatsz, s olyanokat veszel, melyek nem a divatot követik, de veled vannak összhangban. Hogy ezért van-e oly erős sugárzásod? – ki tudja! Az biztos, hogy mélységében érinthet meg valaki/valami.

Bak:
XII.22. – I.20.

Nem úszod meg a szerelmet! Nem tudod a nagy érzéseket elkerülni! Hatalmas átalakulásod bent zajlik, a mélyben, melyhez egyik út a másik nemmel való, minden sejtet megmozgató találkozás. Előző életekben már többször együtt élt párodra találhatsz rá, akivel az első rácsodálkozás után szinte már tudjátok is, hogy összetartoztok – talán a mostani élet is benne van ebben. Mindemellett csak legyél józan, ne kergess álmokat – a valóságban a másik „horkol, pletykálkodik”, de ez semmit nem von le a szerelem értékéből!

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Könnyen akadhatsz utazás közben szerelemre, melyre nem biztos, hogy hosszú távon számíthatsz, de ami hozza a maga örömeit, tanulásait. Lehet, hogy mindez itthon egy tanulótársaddal történik, vagy a „szent” helyeden, templomodban érint meg egy hang, esetleg az internetes oldalak vannak segítségedre. Ha már régebb óta együtt élsz pároddal, most teljes a harmónia, a béke köztetek. Ha nem is mindent elégetve lángol a szerelem, de a stabil, összetartozás érzése biztonságot és mély nyugalmat ad mindkettőtöknek.

Halak:
II.21. – III.20.

Ha akarod, ha nem, megfognak hódolóid, s visznek magukkal! Ha még kicsit biztatod is őket, veszel egy-két új ruhát, felpörgeted magad – mondjuk egy reggeli sporttal – valóban ellenállhatatlanná válsz! Ha az utcán most többen vesznek észre, mint máskor – ne csodálkozz! Talán te magad sem tudsz róla, hogy egy olyan szép, harmóniával és szeretettel teli energiát sugárzol, mely vonzza a szemeket. Nem is ijedsz meg, ha lépni vagy tenni kell valamit – akár a fogadója vagy a teremtője vagy a szerelemnek.

femcafe

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A Bika az utcán találja meg, a Bak előző életéből hozta az igazit: októberi szerelmi horoszkóp minden jegynek
error: Content is protected !!