Bradnek és Liznek minden adott volt, ami egy tökéletes házassághoz kellett, azt hitték, hogy a közös életük csodálatos lesz. Egyeztek az álmaik, azonosak voltak a céljaik az életben és három csodás kis gyerekük született még esküvő előtt. Egyszer sajnos a sors közbeszólt, hiszen három héttel az esküvőjük előtt Brad és Liz élete végleg felborult.

Hirdetés

A család egy kilyukadt autógumi miatt lesodródott az útról és felborult. Szerencsére a három kicsi zúzódással, karcolással megúszta az esetet, Bradnek csak az egyik lába tört el, azonban Liz háta annyira megsérült, hogy szegény deréktól lefele béna lett. Brad, bár a katona évei alatt rengeteg szörnyű sebesülést látott, nem tudta megemészteni, hogy élete szerelme béna lett.

Liz is kemény nő volt, de azt, hogy tolószékbe került, nehezen tudta feldolgozni, különösen azért, mert az egyik nagy szerelme a gyalogos kirándulás volt. Brad ezért elkezdet csinálni egy olyan szerkezetet, amely bármilyen talajon képes haladni.

Hirdetés

A férfi heteken át, minden este bezárkózott a garázsba, és a kitartás végül elhozta az eredményt, hiszen elkészült egy olyan gép, amely úgy tud haladni, mint egy tank, mégpedig hernyótalpak segítségével, így számtalan felületen lehet vele közlekedni.

 

Liz egy ideig nem foglalkozott azzal, hogy Brad mit csinálhat órákig a garázsban, de egyszer a kíváncsiság úrra lett rajta, ezért belesett a garázsba. Nem bírt betelni a látvánnyal és nagyon nagyon boldognak érezte magát, különösen mikor kipróbálhatta a szerkezetet. Látva felesége örömét, Brad ezután sérült, végtagjukat elvesztett katonák számára kezdett el gyártani hasonló szerkezetet, így köszönve meg nekik a haza védelmét.

Jó lenn, ha egyre több Bradhez hasonló, önzetlen ember létezne a világon.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Az úr áldja meg ezt a férfit! Egy lebénult nő minden este látta, ahogy a férje kilopózik a házból. A béna asszony látta, hogy férje minden este kiszökik a házból! Egyszer utána gurult a kerekesszékkel… (1. oldal)
error: Content is protected !!