A mai napig nincs kap­cso­lat az éne­kes lánya, Judit és a sztár­pár kö­zött, pedig talán már nagy­szü­lők let­tek.

Hirdetés

 

Bár közös gyermeke nem született a párnak, házasságuk előtt az énekest Kiss Kati táncdalénekesnő megajándékozta egy kislánnyal. Korda Judit 14 éves koráig minden hétvégét az édesapjával és Klárikával töltötte, aki saját lányaként szerette, noha eldöntötte, nem szeretne édesanya lenni.

“Így döntöttem, és semmit sem csinálnék másképp az életemben. Nem igaz, hogy csak gyerekkel lehet boldognak lenni, hiszen sok nő épp emiatt lesz boldogtalan: jön a baba, akivel a nap huszonnégy órájában törődni kell, és közben észrevétlenül megromlik a házassága.

Hirdetés

Szerintem be kellene látni, hogy nem minden nő alkalmas a gyereknevelésre, ami egyáltalán nem szégyen!

“Az viszont már az, ha valaki két lovat akar megülni egyszerre: karrier és család, majd végül a gyerek issza meg a levét és kapja a rossz vagy épp a semmilyen bánásmódot” – mondta a Lokálnak határozottan Klárika, akit a máig érzékenyen érint, ha nevelt lányáról kérdezik.

Nem beszélünk erről a témáról, mert egész egyszerűen nem tudunk róla semmit. Judit nem tartja velünk a kapcsolatot.

“Utoljára réges-régen, sok évvel ezelőtt Torontóban találkoztunk, amikor egyszer odajött az előadásunkra. De a tévhitekkel ellentétben sem nála, kint Kanadában, sem az esküvőjén nem voltunk ott.

Valószínűleg már van legalább egy gyermeke, de erről sem tudunk semmit.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Balázs Klári váratlan vallomása az unokáról
error: Content is protected !!