Hogy lehet így folytatni?

Hirdetés

Nemrég kezdődött a Feleségek luxuskivitelben reality show, máris hatalmas port kavart. Azt beszélik, hogy Rubint Réka nem akar tovább szerepelni a sorozatban. Ennek egyik fő oka az lehet, hogy ő nem illik a többi nő közé, nem szeret kérkedni a műsorban a pénzügyeivel.

Egy tévés ezt mondta a Borsnak: “Attól tartott, hogy egy kalap alá veszik őt a többi feleséggel, és nem lesz hiteles, hiszen úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ő egy átlagos, hétköznapi ember. A többiekkel ellentétben ő a férjével együtt építette fel az életét, nem csak beletette a formás lábát a tutiba. Az imázsa végét jelentené, ha beállna a sorba és azzal haknizna a műsorban, hogy hány négyzetméteres a gardróbja, és hány milliót költ havonta ruhákra. Úgy tudom, nem volt hajlandó megmutatni még a házukat sem, pedig a többiek beengedték a kamerát akár a hálószobájukba is. Abba sem ment bele, hogy részt vegyen a milliomos nők cicaharcaiban.”

De más is napvilágra került: a VIASAT3 bejelentette, hogy Réka azokban a rszekben, amelyekben ott lesz, ugyanakkora szerepet kap, mint a többi főszereplő, de sok munkája, sűrű elfoglaltságai és hosszabb szabadsága miatt nem tudott minden rész felvételén rendelkezésre állni.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Rubint Réka besokallt: kiszáll az egészből!
error: Content is protected !!