Hirdetés

A napokban elhunyt Playboy alapító, Hugh Hefner hatalmas vagyont halmozott fel élete 91 esztendejében. Hefner saját otthonában, békésen távozott, természetes halállal halt meg, hiszen nem volt éppen fiatal.

A gyönyörű nőkkel mindig körülvett Hefner utolsó felesége a mindössze 30 éves Crystal Harris. Sokan nem hitték el, hogy a gyönyörű szőke bombázó valódi szerelemmel szerette férjét, és nem csupán a vagyonra hajt. Főleg Holly madison, a korábbi nagy szerelme ekézte még Hefner életében vetélytársnőjét, akivel mellesleg majdnem ugyanúgy néznek ki. Hefnernek 4 élő gyermeke maradt hátra és az özvegy. Még nem tudni, ki örökli a jelentősen megcsappant Hefner vagyont, ami azonban még mindig 50 millió dollárra rúg a becslések szerint. Pénze nagy részét azonban az öreg eltapsolta.

A hírek szerint Crystal semmit sem örököl, mert Hefner részben jótékonysági célra ajánlotta fel örökségét, részben egy házassági szerződés is létezik, amelyben kizárta özvegyét az örökségből. Egy gyönyörű házat viszont a nevére írt, hogy azért gondoskodjon róla, de az ismerősök szerint a 30 éves szépség korántsem elégedett azzal, amit idős férjétől örökölhet.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások
Hefner gyönyörű özvegye most tudta meg, mi van a végrendeletben! Teljesen kiborult
error: Content is protected !!