laughter – mother and son

Rég elváltam, egyedül neveltem fel a fiamat. A gyerek már 26 éves, együtt lakunk, de éli az életét. Én nem foglalkozom már férfiakkal, elvesztettem az érdeklődésemet néhány rosszul elsült próbálkozás után. Vagy csak a testemet akarták, vagy cselédet és dadát kerestek maguk mellé. Köszönöm, ebből én nem kértem már, öreg vagyok már ahhoz, hogy egy férfi csicskáztasson.

Hirdetés

Azért a külsőmre adok persze, szeretek szépen öltözködni, és a frizurám is mindig rendben van, erre a munkahelyemen is szükség van, mert a főnököm nem szereti az ápolatlan embereket maga körül, de nem is ezért csinálom, mindigis rendezett nő voltam. nem mondom, hogy néha nem kapok ajánlatot férfiaktól, de mivel csak itthon vagyok, meg a munkába, nemigen tűnt fel nekem, hogy olyan nagy lenne az érdeklődésük személyem iránt.

Illetve mostanában a Facebookon!

Igaz, van rólam kint pár előnyös porté (sosem tennék ki egész alakos képet), de azt nem gondoltam volna, hogy az elmúlt egy évben a férfiak elkezdték társkeresőként használni a Face-t.

Hirdetés

Idegeneket nem jelölök vissza, de éppen elég, mennyi régi ismerős ír kétértelmű üzeneteket, vagy próbál kávézni hívni, esetleg moziba.

Dehogy megyek! Túl vagyok én már a randikon!

Múlt héten felhozta a Facebook, hogy már négy éve barátom Zozó, a fiam egyik barátja. Zozó is huszonhat, mint a gyerek, és ismerem 11 éves kora óta. Együtt fociztak. Én megdrukkoltam nekik a pálya szélén.

Erremost rámír a Zozó. Hogy látja, már négy éve barátok vagyunk, és hogy vagyok. természetesen válaszoltam, hogy remekül, elkezdtem vele a fiamról levelezgetni, mit sem sejtve.

Ekkor finoman elkezdte mondogatni, hogy ünnepeljük meg aegy pohárka itallal a 4 éves barátságunkat. Kezdtem gayanút fogni.

Majd azzal folytatta, hogy ő már kisfiúként is milyen kedves nőnek látott engem. Így írta, hogy kedves!

És, hogy rég meg akart keresni, mert csak velem lehet beszélgetni. És hogy az érett nők mennyivel jobbak, mint a fiatalok. El akartam búcsúzni, mert már idegesített Zozó. De nem hagyta, mindent kitalált, hogy ne rázzam le. Igazából, remekül ért a szavakhoz ez a gyerek.

De ekkor már tudtam, mire megy ki a játék. Biztosan anyukapótlékot, meg öreg szeretőt keres magának. Hűt ebből nem eszik, ezt elhatároztam.

Amikor nagyon erőszakos lett, megfenyegettem, hogy mindent elmesélek a fiamnak, és mindenki tudni fogj, hogy a barátja anyukájának csapja a szelet.

De Zozót ez nem nagyon érdekelte, vidámam megírta, hogy neki ez nem gond, mindenki ezt csinálja mostanában. Elköszönt, de másnap újra kezdte.

Ez így megy egy hete. Nem tudom, mit tegyek, olyan kellemetlen ez nekem!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

52 éves vagyok, ezt írta a fiam barátja a Facebookon! Rosszul lettem!
error: Content is protected !!