Hirdetés

Amióta átestem a változó koron kellemetlen dolgokat tapasztaltam. A legrosszabb dolog talán az volt, hogy nagyon megritkult a hajam, a szempillám elvékonyodott, és szinte eltűnt a szemöldököm.

Nem is tudtam, hogy a fiatalos külsőhöz mennyire fontos, hogy erős, fiatalos szemöldöke legyen am embernek. Mindig használtam krémeket, jártam kozmetikushoz, ezért az arcomon nincsenek mély ráncok, a szemeim körül sincsenek szarkalábak, de ezek a csupasz részek az arcomon igazi öregasszonyossá tették a külsőmet.

Egyszer egy barátnőm furcsa dolgot mondott. neki szép, erős szempillája és szemöldöke van, pedig két évvel idősebb nálam. Kérdeztem tőle, hogy lehet ez, hogy nem ritkult ki neki. Ráadásul én fiatalon ki is szedtem a szemöldököm, nem tudtam, hogy egy idő után nem nő vissza.

Hirdetés

A barátnőm elárulta a titkát: ricinusolaj. Ez a filléres szer, amit azonnal megvettem a patikában, igazi csodaelixir.

Vallásosan elkezdtem a szempillámat és a szemöldökömet is kenegetni vele, naponta kétszer, és minden hajmosás előtt bedörzsöltema fejbőrömbe, majd rátettem egy törülközőt, arra zuhanysapkát, így hagytam fél óráig hetente kétszer.

A hajam hamarosan erősebb és sűrűbb lett, és a szemöldököm is kezdett erősödni. De a leghamarabb a szempillámon vettem észre a változást: mint 20 éves koroban, olyan seprűs, fiatalos lett.

Azóta sokan dicsérnek, milyen jól nézek ki, mennyit letagadhatok a koromból. Mindenkinek elárulom a titkot, hadd szépüljenek a barátnőim is. csak ajánlani tudom.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

60 évesen ez a szer csodát tett a külsőmmel. Olyan egyszerű dolog, de csak most hallottam róla
error: Content is protected !!