Természetesen minden csillagjegyű férfinak van csodálatos, pozitív oldala, de most összeszedtük a sötét oldalt! Ezért veszélyes házasodni a különböző horoszkópjegyű urakkal.

Hirdetés

Kos: fejjel megy a falnak, és azt hiszi, mindig helyesen jár el. Ne csodálkozz, ha néha a teljes családi kassza belemegy egy agyament vállalkozásba. Bár a Kosnak jók a megérzései, annyira impulzívan cselekszik, hogy mindent kockára tesz, és nem lesz kíváncsi a véleményedre, hogy belekezdjen-e valamibe. Ha viszont nincs semmi célja, egész nap kötözködik.

Bika: mindig mindent úgy kell csinálni, ahogy ő akarja, és ahogy tíz éve is csinálta. Nem oda mennél nyaralni, ahova tavaly? Ne a Bikát győzködd, mást ennél vasárnapi ebédre? Abból nem eszel. A Bika élete az ismétlések sorozata. Ráadásul csak az élvezetek érdeklik, a problémáidra fittyet hány, az élet negatív dolgait oldd meg magad.

Hirdetés

Ikrek: Olyan könnyen elunja magát, hogy te még fel sem ocsúdtál, már szétszedte a házat, mert nem történt semmi aznap. Lehet, hogy téged is megunt, ezért előfordulhat, hogy külön utakon jár, vagy egyszerűen csak nem veled törődik, hanem a saját kis dolgaival, ez a jobbik eset. Viszont, ha a közeledben van, csak vele lehet foglalkozni, a végtelenített szövegét hallgatni, mert imád beszélni. És akkor a hangulatváltozásairól még nem is volt szó.

Rák: Egyik nap imád, romantikus gesztusokat kapsz tőle, a következő nap kitalálja, hogy féltékenységre adtál okott, és bebújik a páncéljába. Várhatsz napokat, hogy előkerüljön. Tök mindegy, mit csinálsz, ennek semmi köze hozzád, a Hold járása befolyásolja. Sok szerencsét!

Oroszlán: ha szeret, minden oké, de ha haragszik szanaszét szed, mint egy igazi ragadozó. Jól széttép, az alázás sem áll tőle messze. Ki lehet békíteni, de egy ilyen epizód után semmi sem lesz olyan, mint régen, hiszen meglátod, mi van a nagymacska mögött.

Szűz: először istenít, mindent szeret rajtad, aztán elkezdi felfedni a tökéletlen részleteket. Persze mindenkin van kritizálni való, és a Szűz megtalálja. Odáig mehet, hogy teljesen elveszi az önbizalmadat, mire elváltok, egy emberi roncs vagy.

Mérleg: aranyos! Amíg nem talál jobbat. Igazi opportunista, és a nagy szerelmet hajhássza. ha jobbat talál, odébb áll, és ennek nem lesz előjele. Amíg veled van, mindenben alád megy, aztán egyik pillanatról a másikra…

Skorpió: meg ne bántsd, mert 1000 szeresen meglakolsz. Rá se nézz másik férfira. Sőt, el se menj otthonról. De úgysem tudsz, mert a Skorpió körbekerít lelkileg, anyagilag, fizikailag. Igazi rabság lesz az életed.

Nyilas: egy igazság van, az övé. Párkapcsolatban egyrészt nagyon ragaszkodó, másrészt a barátait a társa elé helyezi, sőt mindent a társa elé helyez. Kevés dologban lehet rá számítani, és sosem ismeri el, hogy ez így van, a legőszintébb jegy, mondják, hát nem! Minden a te hibád. Sok szerencsét ahhoz, hogy a Nyilasból használható férjet faragjál.

Bak: igazi sötét, magának való férfi. Nem tekereg és pénzt is keres, de a kötelesség az első, utána a hobbi, csk ezután következnek az érzelmek. Valahol ott vannak, de mire kibányászol belőle valami emberi gesztust, már eltelt 5 év a házasságotokból. Kár, hogy a legelején, amikor udvarolt, még egész romantikusnak tűnhetett.

Vízöntő: akkor válaszd, ha semmiféle gyengédségre nem vágysz, mert a Vízöntő állandóan eggyel előrébb jár mindenkinél, nincs ideje a már ismert dolgokkal foglalkozni, például veled. Ha unatkozik, teljesen feleslegesen furcsa, idegesítő dolgokat művel, amivel mindig meg fog téged hökkenteni egyáltalán nem kellemes módon. Semmit sem csinál úgy, mint a normális emberek, pedig vannak az életben dolgok, amiket nem árt úgy csinálni, például a családi élet.

Halak: egyrészt érzelgős és ragadós, másrészt hisztis, mint egy gyerek. Sosem tudod, mire számíts, és ha kérsz valamit, kicsúszik a kezeid közül, úgyse csinálja meg. Hajlamos a lustaságra. Ráadásul igazi hideg hal tud lenni, ha éppen megbántódik vagy csak egyszerűen ahhoz van kedve.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Az Oroszlán a sárba tiporhat, a Halak elúszik: ezért nem jó házasodni az egyes csillagjegyek férfiaival
error: Content is protected !!